Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Ayra Road Show in Goes

Bax Music

Zaterdag 9 december 2017 van 10:00 tot 17:00 (CET)

Ayra Road Show in Goes

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Ja, ik kom naar deze GRATIS demo in Goes 9 dec. 2017 Gratis  

Deel Ayra Road Show in Goes

Evenementgegevens

Als je 'Ayra' zegt, dan denk je aan betaalbare verlichting met ongekende performance in zijn klasse. De welbekende Compar Kits, ERO movingheads en ALO scanners vind je regelmatig terug bij verhuurbedrijven, drive-in shows, mobiele DJ's en zelfs in de horeca.

In augustus 2017 zagen maar liefst 13 nieuwe Ayra producten het licht in ons assortiment en dat willen we graag met je delen. Deze gloednieuwe producten doorbreken de barrière van creatieve mogelijkheden met betaalbare verlichting en zijn voor de meest uiteenlopende doeleinden in te zetten. Razendsnelle movingheads, ultieme gebruiksvriendelijkheid en inzetbaarheid, intense stroboscoopflitsen en de meest warme, creatieve kleurencombinaties zijn maar enkele kenmerken die je hier van mag verwachten.

Daarom komt Ayra naar je toe. Omdat je licht moet zien en beleven, organiseren we een viertal gespecialiseerde demo's, waarbij een productspecialist je alle ins en outs van deze producten kan laten zien en jou kan adviseren met betrekking tot je lichtshow-plannen. Je hebt de mogelijkheid om alle 13 nieuwe items zelf aan de tand te voelen, in werking te zien en vervolgens al je vragen te stellen. 

Of je nu horeca-eigenaar bent, uitbater van een verenigingsgebouw, professionele lightjockey, mobiele DJ of gewoon veel interesse hebt in verlichting, je bent van harte welkom. We vertellen je graag hoe je al deze producten voor jouw toepassing in kunt zetten en het uiterste uit hun functies, maar ook uit jouw budget haalt. In elke fysieke Bax Music winkel plannen we namelijk een demo, zodat ook jij hier bij kunt zijn."

Plaats: Rotterdam
Datum: zaterdag 11 november
Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Plaats: Amsterdam
Datum: zaterdag 18 november
Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Plaats: Antwerpen
Datum: zaterdag 25 novemeber
Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Plaats: Goes
Datum: zaterdag 9 december
Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Heb je vragen over Ayra Road Show in Goes? Neem contact op met Bax Music

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Bax Music
Olympiastraat 4
4462 GG Goes
Nederland

Zaterdag 9 december 2017 van 10:00 tot 17:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Bax Music

Bax Music is een klantgerichte en serviceminded speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Met het brede assortiment worden muziekliefhebbers en -makers op hun wenken bediend. Het ruime aanbod loopt uiteen van oordopjes, gitaren en drumstellen tot volwaardige licht- en geluidsinstallaties voor evenementen.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.