Gratis

Azull infosessie ism Ilse Jodts, Legal & Taxes op 7 maart om 10.30u en 14u

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Auberge du Pêcheur

41 Pontstraat

9831 Sint-Martens-Latem

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hoe veilig en fiscaal voordelig vastgoed kopen in Spanje. Speciaal voor samenwonenden, nieuw samengestelde gezinnen en familie aankopen.

Over dit evenement

Mis deze infodag niet.

Deze infosessie is in samenwerking met Ilse Jodts.

Ilse Jodts is Belgische en is de beheerder en oprichtster van het kantoor Ilse Jodts Legal & Taxes SL.

Ilse studeerde rechten aan de RUG en verhuisde in het jaar 2000 naar Spanje. Ze ging aan de slag in de vastgoedprojecten van haar vader in Marbella en leerde op die manier alles over het vastgoedproces, van uitlijning van de plannen tot de verkoop van nieuwbouw en herverkoop. Ze ondervond al snel dat ze excelleerde in het juridisch adviseren en helpen van kopers en ging aan het werk bij Balms; een van de grootste advocatenkantoren in Marbella.

Ilse werkte zich op tot een top medewerkster en zag hierin een opportuniteit om een eigen vennootschap op te richten. Ilse Jodts Legal & Taxes werd geboren en is tot op vandaag één van de bekendste en meest betrouwbare juristenkantoren in Marbella. (kantoor : Avda Playas del Duque, Edificio Córdoba, Locales D1-L2, 29660 Puerto Banus)

Marleen de Vijt, Vastgoedmakelaar en Managing partner van Azull, vastgoedkantoor gespecialiseerd in de verkoop van Spaans vastgoed aan Belgen.

Marleen is voorzitter van CIB Antwerpen en zetelt in de Raad van Bestuur van VSKC, het Vlaams Studie- en Kenniscentrum Vastgoed en Wonen.

Helder, eerlijk en duidelijk advies is haar handelskenmerk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Auberge du Pêcheur

41 Pontstraat

9831 Sint-Martens-Latem

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen