Gratis

B2B Marketing Expertsessie Bouw

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stationsweg 1

1 Stationsweg

5611 AA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Wat zijn de ontwikkelingen in bouwmarketing en wat kun je daarvan leren als bouwtoeleverancier?

De bouwwereld staat bekend als een traditionele branche. Maar geldt dat ook voor marketing in de bouw? Wat vinden marketeers in de sector eigenlijk zelf? Welke middelen en kanalen zien zij als het meest effectief? Wat zijn de ontwikkelingen en trends?

Bouwmarketeers geven zichzelf een 6,8
Tijdens de B2B Marketing Expertsessie Bouw gaan we hier uitgebreid op in en delen we met u de resultaten van het onderzoek dat RVS Marketing hield onder marketeers in de bouwsector. De respondenten zijn kritisch op hun eigen organisatie en geven zichzelf een rapportcijfer van 6,8. Ze staan dan ook open voor nieuwe ontwikkelingen zoals marketing automation.

Marketing automation en zakelijk vloggen
Arjan Rattink, eigenaar bij RVS Marketing, trapt af met de belangrijkste inzichten die voortkomen uit het onderzoek. Er is volop ruimte voor discussie en kennisuitwisseling. We vervolgen het programma met een interactieve sessie 'Zakelijk vloggen' van Marlene Dekkers. We sluiten de middag af met Jan Steur van marketing automation adviesbureau Klikss, die met u de ins en outs deelt voor een effectieve marketing automation strategie en implementatie.

U kunt zich kosteloos inschrijven voor de Marketing Expertsessie Bouw in het opvallende gebouw Student Hotel Eindhoven, maar let op er zijn slechts 30 plaatsen te vergeven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stationsweg 1

1 Stationsweg

5611 AA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen