Gratis

B2B meeting Palestijnse producten: olijfolie, dadels en kruiden - Amsterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Flavours Experience

7 Pazzanistraat

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op deze B2B meeting maakt u persoonlijk kennis met een selecte groep Palestijnse leveranciers van o.a. olijfolie, kruiden en dadels

Over dit evenement

In Amsterdam zullen Palestijnse leveranciers van olijfolie, dadels en verse kruiden zich aan u presenteren en u de producten laten proeven. Tijdens de 1 op 1 afspraken die u heeft met de aanbieders van uw keuze kunt u uw wensen kenbaar maken en details bespreken. We sturen u graag het producten prospectus toe.

Achtergrond van het project:

PalTrade heeft een subsidie ontvangen van de EU om een project met de titel “Creating a Business Enabling Environment for a Green Economy in Palestine” te implementeren als onderdeel van de Europese Unie (EU), vertegenwoordigd door de Europese Commissie (EC). Steun aan maatschappelijke organisaties in Palestina - Economische Ontwikkeling en lokale overheden. Het doel van het project is het creëren van een gunstig klimaat voor de groene economie in Palestina, met speciale aandacht voor de export van groene producten. Uit een uitgebreide marktstudie zijn drie markten geïdentificeerd als de grootste producenten en consumenten voor groene producten, dat zijn Nederland, Frankrijk en Duitsland, PalTrade heeft voor elk van de landen een onderzoek laten uitvoeren en een export gids opgesteld om de Palestijnse handelaren te helpen hun groene producten in de beoogde markten te promoten.

De B2B meeting zal zich richten op de volgende landbouwproducten: olijfolie, dadels en verse kruiden. De events vinden plaats in Nederland en Duitsland. Nederland is de belangrijkste hub voor de handel in verse groenten in Europa en heeft een hoge aantrekkelijkheid van de markt index voor de geselecteerde producten, en Duitsland is in Europa de grootste gebruiker van biologische producten. Deelnemers aan de B2B zijn bedrijven die al green producten (biologische / fair trade) hebben geproduceerd.

Het programma betreft een ochtend met aansluitend een lunch. Als u ver moet reizen, is er een vergoeding beschikbaar, waarover we u kunnen informeren. Hartelijk dank voor uw interesse, we zien u graag 9 december. Bij verhindering is een tweede mogelijk om op 12 december mee te doen in Frankfurt.

De lijst van deelnemende bedrijven uit Palestina:

  1. Qitaf Dates www.qitafco.com
  2. Nakheel Palestine Dates www.nakheelpal.com
  3. Palestine dates Dates www.palestinedates.com
  4. Pal Gardens Dates www.palgardens.ps
  5. Alard Olive oil www.alard.ps
  6. Arrabeh Oils Olive oil
  7. New Farm Olive oil www.facebook.com/NewFarm2000
  8. Pure Palestine Olive oil
  9. Daraghmeh for fresh herbs Fresh Herbs www.facebook.com/DaraghmehCoForAgriAndHerbs/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Flavours Experience

7 Pazzanistraat

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen