€ 29,95 – € 50

Baarmoeder Healing Groepssessie

Venster Acties en details

Vanaf € 29,95

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dorpsstraat 27

27 Dorpsstraat

1731 RA Winkel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Als vrouw slaan wij positieve en negatieve ervaringen op in onze baarmoeder. Tijdens de groepssessie laten we deze negatieve allemaal los.

Over dit evenement

Waarom de baarmoeder? Omdat daar onze creativiteit flowt. Vanuit onze baarmoeder creëren we. We bedenken het vanuit ons hoofd (ah tof idee!), voelen het met ons hart (ooh heb ik zin in!), en creëren het uiteindelijk vanuit onze baarmoeder en zetten we het op aarde. (Die wisselwerking tussen hoofd, hart en baarmoeder blijft in het proces heen en weer gaan, om het ff aards en behapbaar te houden ☺️)

Wij vrouwen ontvangen ook met ons baarmoeder, en daarin worden ook trauma's en blokkades opgeslagen. Wat inhoudt dat het creëren niet altijd even makkelijk gaat. Dan gaat het om het creëren van leven als om het creëren van ideeën.

Vandaar dat ik mijn groepssessies focus op het baarmoedergebied. Want als het daar opgeruimd is vrouw... Wauw!!! Dan mag het allemaal gaan stromen. Dan mag er verlichting komen. Dan mag er nog meer vertrouwen komen in jouw kennis, in je ideeën, in wat jij neer kunt zetten.

En dat allemaal in de prachtige Yurt van Yoga Puur Sang in Winkel.

Hoe ziet dit er uit?

Tussen 13:00 en 13:15 is de inloop, je zoekt een fijne plek in de yurt en/of kletst lekker met de andere vrouwen.

Om 13:30 uur beginnen we met een meditatie

Daarna zullen we onze heupen los maken door even lekker te bewegen.

Vervolgens zal ik uitleggen waar onze baarmoeder tot in staat is, en waarom een healing zo belangrijk kan zijn, wat je allemaal los kunt laten, en wat je kunt verwachten.

Daarna mag je voor jezelf een intentie zetten. Daarin begeleid ik je, zodat je deze zo hoog mogelijk in kunt zetten. En tijdens de healing veel los kunt laten.

Waarna ik je mee zal nemen in de healing.

Rond 16:00 uur sluiten we de cirkel af zodat je weer helemaal terug bij jezelf, rustig en met een voldaan (en verlicht) gevoel weer naar huis kunt gaan.

Je mag deze middag helemaal over je heen laten komen. Zie het als tijd voor jezelf. Je hoeft helemaal niets te doen, hoe heerlijk?!

Neem een yogamatje (mocht je die hebben) en een lekkere deken mee voor jezelf. Zodat je comfortabel en warm kunt liggen.

Ik zorg voor een heerlijke thee, fijne muziek, kaarsje, wat lekkers te eten, water, een fijne sfeer en een prachtige healing.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dorpsstraat 27

27 Dorpsstraat

1731 RA Winkel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen