Gratis

BAAS PRAAT XL | De toekomst is tech

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Arenbergschouwburg

28 Arenbergstraat

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

◊ BAAS PRAAT XL | De toekomst is tech ◊
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
BAAS & THINK with people brengen op 12 april inspirerende verhalen uit de tech sector naar Arenbergschouwburg. Vier boeiende sprekers die elk op hun manier pioniers zijn in hun vakgebied.

Blockchain, AI en storytelling zijn buzzwords die vaak over de tongen gaan, maar welke invloed hebben deze nieuwe technologieën op jou als ondernemer?

Dear Tech is een collectief dat mensen wil sterken om zelf actief mee te denken over onze digitale toekomst. Matthijs Rubberecht vertelt hoe en waarom Dear Tech doet wat het doet. Annelies Desmet legt na elke talk de sprekers het vuur aan de schenen in een scherpe Q&A.

Koen Everaert komt de talk van Once en inleiden, een bedrijf uit de stal van Hyperion.

Mark Venter van Once schetst de meest recente verschuivingen op vlak van storytelling en het belang ervan voor je branding.

Thomas Marckx, founder van TheLedger, bouwt blockchainapplicaties voor bedrijven. Thomas komt vertellen wat blockchain voor jouw business kan betekenen.

Len Adriaenssens van 0smosis helpt FinTech start-ups met hun lancering door de implementatie van AI & Blockchain. Is AI ook voor jouw (kleine) business interessant? Len denkt van wel!

◊ PROGRAMMA
▔▔▔▔▔▔▔▔
19:00 Welkom & registratie
19:30 Inspirerende cases door:

Matthijs Rubberecht – Dear Tech
Koen Everaert - Hyperion
Thomas Marckx - The Ledger
Len Adriaenssens - 0smosis
Mark Venter - Once

Annelies Desmet van Dear Tech legt na elke talk de sprekers het vuur aan de schenen met een scherpe Q&A.

21:45 Netwerken & drink

◊ BAAS PRAAT XL ◊
▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Drie avonden inspiratie voor jonge ondernemers in Arenberg.

Dinsdag 10/04 - BAAS PRAAT XL | Faalfolie Antwerpen
Woensdag 11/04 - BAAS PRAAT XL | Lucr(e)atieve industrie

BAAS is een deelwerking van Kavka vzw met steun van Stad Antwerpen, de Vlaamse Overheid en de Europese Unie. BAAS inspireert, stimuleert en ondersteunt ondernemende jongeren. BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken.

◊ THINK With People ◊
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
THINK With People is jouw eerste stap naar succesvol ondernemen. Ze zijn een kritisch, constructief klankbord voor alle (potentiële) ondernemers.

Alles start bij hen met een open babbel waarbij ze jou en je idee leren kennen. Ze geven je meteen feedback en hun visie op hoe je het verder best aanpakt. Ze zitten zowel in Gent, Antwerpen als Brussel.

Zit je met een concreet probleem, dan denken ze graag mee over een oplossing. Hun ervaring zit vooral in marketing en online communicatie, ze spitten ook met plezier wat dieper in het business model rond je idee. Dat doen ze telkens tijdens sessies van één of twee uur waarbij ze samen denken hoe ze je probleem kunnen oplossen, zodat je weer verder kan.

THINK with people heeft natuurlijk niet op elke vraag een antwoord, gelukkig hebben ze een heel ruim netwerk. Dus ook met je vragen rond technologie, finance, boekhouding, subsidies, sales en funding kunnen ze je verder helpen.

☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰
Dit evenement vindt plaats binnen het kader van TAKEOFFANTWERP_ Alliance, een samenwerking tussen Stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool - KdG, UAntwerpen, Kavka, SINC & Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Arenbergschouwburg

28 Arenbergstraat

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen