€ 16,52 – € 21,17

Babe, you got this: Live Q&A bij Bibliotheek Rotterdam

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheektheater

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Naar aanleiding van alle positieve, inspirerende en vooral ambitieuze reacties op het boek Babe, you got this, organiseert Bibliotheek Rotterdam in samenwerking met Hashtag Workmode en de auteurs van het boek een live Q&A voor alle enthousiaste Babe lezeressen op 4 oktober.

Martje en Emilie zullen drie vrouwen uit Babe, you got this, live and on stage, een flink aantal prangende vragen voorleggen, met als doel jou bomvol inspiratie en energie naar huis te laten gaan. Niemand minder dan Sanne Groot Koerkamp (Hoofdredacteur LINDA.Meiden en Adjunct-hoofdredacteur LINDA.), Evelien de Vries (Oprichter MDV Distribution) en Suzanne Berings (Manager Operations Support Booking.com) zullen plaatsnemen op het podium. Wij zullen ze vragen stellen aan de hand van de onderwerpen in Babe, you got this, maar er is ook ruimte om jouw vragen te stellen.

Maak tijdens de pauze en de netwerkborrel aan het eind van de avond kennis met de andere vrouwen, laat jouw boek signeren of scoor je eigen exemplaar. Aan alles is gedacht, inclusief een kleine verrassing aan het eind van de avond!

  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110, Rotterdam
  • Tijd: 19.00 uur (inloop 18.30 uur) - 22.30 uur
  • Prijs: Early Bird: €15 / Regulier Tarief: €19,50 (prijs is incl. drankje)
Sanne Groot Koerkamp
Hoofdredacteur LINDA.Meiden en Adjunct-hoofdredacteur LINDA.
Sanne heeft voor verschillende uitgevers, bladen en kranten gewerkt. Ze werkt momenteel als hoofdredacteur van LINDA.Meiden en als adjunct-hoofdredacteur voor LINDA, en start binnenkort als hoofdredacteur van Quest.

Suzanne Berings
Manager Operations Support Booking.com
Suzanne klom bij Booking.com in korte tijd op tot Manager Operations Support en geeft nu leiding aan een team van meer dan 60 werknemers.

Evelien de Vries
Oprichter MDV Distribution
Evelien startte op haar 21e een distributiebedrijf in haar-en beauty artikelen. Nu, vijf jaar later, leidt ze miljoenenbedrijf ‘MDV Distribution' met een kantoor in Nederland en Londen.

Martje Haverkamp
Co-auteur Babe, you got this.
Martje liep stage bij verschillende bladen en werkte een paar jaar aan het online platform Fashion-Vintage.com, onderdeel van Glamour. Het afgelopen jaar werkte ze hard aan het boek Babe, you got this waarvoor ze meer dan twintig inspirerende vrouwen het hemd van het lijf vroeg. Martje is momenteel druk bezig met haar Master Business Administration.

Emilie Sobels
Oprichter Hashtag Workmode, co-auteur Babe, you got this.
Twee jaar geleden richtte Emilie Hashtag Workmode op: een co-working space concept waar vrouwen een werkplek kunnen huren en samen kunnen werken aan projecten. Binnenkort opent ze haar vierde locatie, in Utrecht. Het boek Babe, you got this, dat ze samen met Martje schreef, is haar laatste project.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheektheater

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen