Bach in Zieuwent

Bach in Zieuwent

Venster Acties en details

Geannuleerd

Datum en tijd

Locatie

St Werenfriduskerk

41 Dorpsstraat

7136 LG Zieuwent

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Paaspop Klassiek organiseert in het weekend van 5 en 6 februari 2022 een heel weekend rond de werken van Johann Sebastian Bach.

Over dit evenement

In de door Paaspop Klassiek georganiseerde concerten met barokke muziek van J.S. Bach en G.F. Handel in de Werenfriduskerk te Zieuwent is er in een unieke band ontstaan tussen ‘Barok‘ en Zieuwent. Om de uitstraling van deze bijzondere combinatie te versterken organiseert Paaspop Klassiek in het weekend van 3 en 4 september 2022 een heel weekend rond de werken van Johann Sebastian Bach.

De composities van J.S. Bach (1685 – 1750 ) worden uitgevoerd in de St Werenfriduskerk én Café Het Witte Paard. Voor het eerst wordt in Oost Gelre de Kaffeekantate uitgevoerd op een locatie zoals Bach die zelf bedoelde: Bach voerde het uit in Zimmermans Kaffeehaus, Paaspop Klassiek in Café Het Witte Paard.

Nadruk van het programma ligt op de instrumentale werken die J.S.Bach schreef naast de grote bekende Passies en andere religieuze werken. Met recht kan men kennismaken met de “ andere” Bach.

Op 3 en 4 september 2022 worden diverse concerten, gecomponeerd door J.S. Bach, uitgevoerd in de St Werenfriduskerk en Café Het Witte Paard.

Naast de concerten vindt er op zaterdag een lezing plaats.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen