€ 22,94 – € 24,95

Back 2 the 90's Outdoor

18+

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Leijpark

Leijpark

Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Ook in 2020 gaan we weer een knallend feestje neerzetten in ’t Leijpark. De zero stage was bijzonder goed gevallen, dus die komt weer terug.

Over dit evenement

Zaterdag 4 juli 2020 staat het ’t Leijpark in Tilburg in het teken van Back 2 the 90s outdoor. Het is alweer de achtste editie van het festival waar ditmaal onder andere Toy-Box, Paul Elstak, Party Animals, Ch!pz, The Sunclub en DJ Jean voor zijn vastgelegd. Er verschijnen twee stages: één gericht op de muziek uit de jaren negentig van de vorige eeuw, terwijl op de andere stage vooral hits uit het begin van dit millennium te beleven zijn.

Toy-Box maakte aan het einde van de jaren negentig een stormachtige carrière door. In 1999 behaalde het Deense duo een tweede plaats met de debuutsingle Tarzan & Jane. De opvolger Best Friend stond gedurende vier weken op de eerste plaats, maar daarna was het succes minder groot en gingen zanger Amir El Falaki en zangeres Anila Mirza hun eigen weg. Amir als dansleraar en Anila solo onder de artiestennaam Aneela. Nu hebben zij de handen weer ineengeslagen. 3T en Toy-Box zijn te vinden op de 90s stage waar ook DJ Paul Elstak, Dune, Party Animals, Cappella, en Klubbheads vs DJ BoozyWoozy zijn te vinden.

De zero’s stage wordt beklommen door Ch!pz, The Sunclub, Jeckyll & Hyde, DJ Jean en Mad’House. Ch!pz maakte furore tussen 2003 en 2010. De groep werd geformeerd na enkele auditierondes en bleek een gouden greep. De eerste single Ch!pz in Black behaalde direct de nummer 1-positie en de platina status. De opvolger Cowboy haalde ook de eerste plek. Tot 2010 werd met wisselend succes opgetreden, waarna het management een streep onder Ch!pz zette. De leden wilden door maar kwamen daar niet uit met het management. Tot 2018 was Ch!pz van het toneel verdwenen, maar na de toen aangekondigde terugkeer bleken de leden het optreden nog niet verleerd.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Leijpark

Leijpark

Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen