BACK TO THE CYPHERS

Venster Acties

BACK TO THE CYPHERS

‘s Werelds grootste breaking cypher! Terug naar de tijden van de legendarische Cyphers in de jaren 70… Back to where it all began!

Door DUKEBOX

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 10 jun. 2023 14:00 - 22:00 CEST

Locatie

Parade Parade 5211 KL 's-Hertogenbosch Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Agenda

3:00 PM - 5:00 PM

Final cypher - qualifier


In de Final Qualifier zal onze DJ 2 uur lang de meest toffe en gekke beats draaien. Uit deze 2 uur durende cypher-sessie kiezen onze qualifier-judges en hoofd judge de 10 breakers die doorstromen naa...

8:00 PM - 9:30 PM

The Final Cypher


In de Final Cypher hebben de top 10 deelnemers 20 minuten de tijd om zich te bewijzen. Daarna beslist de hoofd judge wie niet doorgaat en helaas als eerste de cypher moet verlaten. Daarna verlaat elk...

2:00 PM - 10:00 PM

Hiphopprogramma


Tijdens Back To The Cyphers op 10 juni 2023 verovert Hiphop dus het centrum van 's-Hertogenbosch en kun je genieten van: ? Vette cyphers ? Dansoptredens ? Rappers & spoken word artiesten ? Graffiti w...

Over dit evenement

  • 8 uren
  • eTicket voor mobiel

Back To The Cyphers 2023 komt naar Den Bosch! Breakdancers van over de hele wereld komen samen om te strijden in ‘s werelds grootste breaking cypher. Samen herleven we de geschiedenis van HipHop en eren we de HipHop roots door een brug te slaan tussen de HipHop-community en de bredere samenleving. Terug naar de tijden van de legendarische Cyphers in de jaren 70… Back to where it all began!

Tijdens Back To The Cyphers op 10 juni 2023 verovert Hiphop dus het centrum van Den Bosch en kun je genieten van:

🔥 Vette cyphers

🙌 Dansoptredens

🎤 Rappers & spoken word artiesten

🎨 Graffiti wall

🛍️ Street market (clothing, vintage & meer)

🌮 Food court

.. en nog veel meer!

PS. Ook als je niét meedanst, ben je van harte welkom op Back To The Cyphers (GRATIS)! Proef de sfeer, kijk je ogen uit bij het zien van de tofste dansmoves, shop op de street market en beleef de roots van HipHop.

____________________________________________

𝗟𝗶𝗻𝗲 𝘂𝗽

MC: Arjuna & T.B.A.

DJ’s: T.B.A. .

Judges: Carlos Rocha, T.B.A.

𝗔𝗹𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼

Datum: 10 juni 2023

Tijd: 14.00 - 22.00

Locatie: Centrum ‘s-Hertogenbosch, meer informatie volgt binnenkort

Single Cypher Pass: €7,50

Master Cypher Pass: €12,50

Entree event: GRATIS

____________________________________________

𝗛𝗼𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁 𝗵𝗲𝘁? (voor deelnemers)

𝙏𝙝𝙚 𝘾𝙮𝙥𝙝𝙚𝙧 𝙋𝙖𝙨𝙨

Om deel te nemen aan één van de BTTC 2023 Cyphers heb je een Cypher Pass nodig. Je kunt een Single Cypher Pass kopen voor €7,50 om deel te nemen aan één van de qualifiers (NL, BE en DE) of je kunt een Master Cypher Pass kopen voor €12,50 waarmee je aan ALLE Cypher Qualifiers kunt deelnemen, inclusief de Final Cypher Qualifier op 10 juni in Den Bosch.

Tickets zijn binnenkort online te koop.

𝙋𝙧𝙚 𝙦𝙪𝙖𝙡𝙞𝙛𝙞𝙚𝙧𝙨 (𝘼𝙥𝙧𝙞𝙡 𝙚𝙣 𝙢𝙚𝙞 𝟮𝟬𝟮𝟯)

Er zijn drie Back To The Cyphers Pre Qualifiers in april en mei 2023 (exacte data t.b.a.). Deze zullen plaatsvinden in Den Haag (NL), Gent (BE) en T.B.A. Tijdens deze kwalificaties gebruiken we hetzelfde systeem als tijdens het hoofdevenement. De top 3 wint uiteraard prize money en de winnaar krijgt zijn/haar reiskosten (tot €250,-) naar BTTC 2023 - Worlds Biggest Breaking Cypher op 10 juni 2023 in 's-Hertogenbosch vergoed. Ook de Pre Qualifier winnaars zullen de Final Qualifier op 10 juni in ‘s-Hertogenbosch dansen.

𝙁𝙞𝙣𝙖𝙡 𝘾𝙮𝙥𝙝𝙚𝙧 - 𝙌𝙪𝙖𝙡𝙞𝙛𝙞𝙚𝙧 (𝟭𝟬 𝙟𝙪𝙣𝙞 𝟮𝟬𝟮𝟯)

In de Final Qualifier zal onze DJ 2 uur lang de meest toffe en gekke beats draaien. Uit deze 2 uur durende cypher-sessie kiezen onze qualifier-judges en hoofd judge de 10 breakers die doorstromen naar de Final Cypher. Iedereen die de top 10 behaalt, verdient prize money!

𝙏𝙝𝙚 𝙁𝙞𝙣𝙖𝙡 𝘾𝙮𝙥𝙝𝙚𝙧 (𝟭𝟬 𝙟𝙪𝙣𝙞 𝟮𝟬𝟮𝟯)

In de Final Cypher hebben de top 10 deelnemers 20 minuten de tijd om zich te bewijzen. Daarna beslist de hoofd judge wie niet doorgaat en helaas als eerste de cypher moet verlaten. Daarna verlaat elke x aantal minuten een breaker The Final Cypher (5min, 4,5 min, 4min, etc.) tot er één Cypher Legend overblijft!

𝙒𝙖𝙖𝙧 𝙨𝙩𝙧𝙞𝙟𝙙 𝙟𝙚 𝙫𝙤𝙤𝙧?

Onze eeuwige respect, bragging privileges tot het einde der tijden, de eer om de 'Cypher Legend' genoemd te worden en natuurlijk veel keiharde cash!!

Prijzen:

1. 𝘾𝙮𝙥𝙝𝙚𝙧 𝙇𝙚𝙜𝙚𝙣𝙙 €2000,-

2. 𝘾𝙮𝙥𝙝𝙚𝙧 𝙒𝙖𝙧𝙧𝙞𝙤𝙧 €1000,-

3. 𝘾𝙮𝙥𝙝𝙚𝙧 𝙎𝙤𝙡𝙙𝙞𝙚𝙧 €750,-

𝘾𝙮𝙥𝙝𝙚𝙧 𝙍𝙤𝙘𝙠𝙚𝙧𝙨 4. €550,- / 5. €400,- / 6. €300,- / 7. €250,- / 8. €200,- / 9. €150,- / 10. €100,-

Over de organisator

Georganiseerd door
DUKEBOX