Back to The Future: Afschalen Corona, inhalen zorgverlening

Venster Acties

Back to The Future: Afschalen Corona, inhalen zorgverlening

Voor welke uitdagingen staan ziekenhuizen in een post-corona tijdperk?

Door Jeeves

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 1 jul. 2021 14:30 - 18:00 CEST

Locatie

Wordt binnenkort bekendgemaakt

Over dit evenement

Zet een grote kruis in uw agenda want op 1 juli 2021 van 14:30 - 18:00 staat het tweede Jeeves event gepland. Waar het evenement vorig jaar in het teken stond van 'Gepaste Gastvrijheid', is het thema dit jaar Back to The Future: Afschalen Corona, inhalen zorgverlening. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. 

Het afgelopen jaar hebben ziekenhuizen onder enorme druk gestaan, en dat hebben wij gemerkt. Van de tientallen ziekenhuizen waar wij komen hebben wij enorm veel geleerd. Deze kennis willen we nu met u en uw collega's delen. Op deze manier hopen we onze klanten met elkaar te verbinden en kennisdeling te faciliteren. Ook maken we een nieuwe game changing feature bekend voor al onze klanten. Kortom: dit wilt u niet missen!

Sprekers en tafelgesprekken

Als gastvrijheidsexpert hebben wij veel unieke en creatieve oplossingen gevonden samen met onze partners. Tijdens het evenement delen we deze opgedane kennis met u en gaan we met elkaar in gesprek over hoe de toekomst eruit ziet. Hiervoor hebben wij enkele gastsprekers uitgenodigd, waaronder John Hokkeling (Syndle), Janneke van Beuzekom (Monuta) en Brenda Groen (Saxion Hogeschool). Tijdens de tafelgesprekken is er ruimte voor discussies en er zal na afloop tijd zijn voor een netwerkborrel.

Programma

14.30 uur: Ontvangst

15.00 uur: Inhoudelijk programma

17.00 uur: Borrel & hapjes

18.00 uur: Einde

Over de organisator

Georganiseerd door
Jeeves