Gratis

Backstage in het Technology Centre van Royal Duyvis Wiener

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Schipperslaan 15

15 Schipperslaan

1541 KD Koog aan de Zaan

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Fan van chocolade? Ga backstage bij giganten van de Zaanse cacao-industrie! Zo kun je op bezoek bij het Technology Centre van Royal Duyvis Wiener BV. Ontdek hoe de productie van chocolade in zijn werk gaat.

In het Technology Centre van Royal Duyvis Wiener – begin 2016 geopend – zijn de machines te zien die producenten van chocolade wereldwijd gebruiken. Jij kunt er backstage; een unieke kans om te zien en leren hoe Duyvis Wiener te werk gaat. Geniet en beleef de wondere wereld van cacao, van boon tot chocolade!

Machines voor chocolade

Royal Duyvis Wiener (voorheen Machinefabriek Duyvis) stamt uit 1885 en produceerde van oorsprong krukassen voor molens. Later worden dat krukassen voor stoommachines. Het bedrijf bouwt veel kranen, liften en bruggen en wordt groot in de hijs- en transportsector. Maar vooral de cacaopers is een bekende creatie van Duyvis. Sinds het begin van deze eeuw concentreert het bedrijf zich op machines voor de verwerking van cacao en chocolade. Na diverse overnames is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van cacaoverwerkende – en chocolade producerende machines.

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar.

Aanmelden

Voor deze rondleiding dien je je aan te melden. Er zijn 20 plekken beschikbaar per rondleiding.
Mocht je niet aanwezig kunnen zijn na aanmelding, meld je dan af zodat andere geïnteresseerden jouw plek over kunnen nemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Schipperslaan 15

15 Schipperslaan

1541 KD Koog aan de Zaan

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen