Gratis

BackToBasis #84

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Prinsenkwartier

4 Sint Agathaplein

2611 HR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
muziek in zijn essentie

Over dit evenement

20.15 uur Tiuri

Tiuri schrijft, speelt en zingt Nederlandstalige nummers met een uniek karakter. Zijn teksten zijn gevoelig, meeslepend en komen recht uit het hart. Begeleid door betoverend gitaarspel neemt hij je mee op een reis vol plezier, ontmoeting en sensatie.

20.45 uur Faint Lights

Faint Lights is een akoestisch trio uit Delft dat zich heeft toegelegd op het creëren van eigen betekenisvol Engelstalig repertoire. Door jarenlang samen te spelen zijn ze een hecht en subtiel musicerende eenheid dat meerdere stijlen als folk, rock en blues beheerst. Inmiddels zijn in eigen beheer verschillende platen uitgebracht.

21.15 uur Vier Maten

Vier Maten spelen Nederlandstalige liedjes, akoestisch en op eigen wijze. Liedjes van onder meer The Kik, Toontje Lager, De Dijk en JW Roy. Dit keer nogal bipolair: uitbundig vrolijke liedjes worden afgewisseld met liederen over verdwenen vrouwen. En over corona.

We volgen de richtlijnen van het RIVM en vragen iedereen 1,5 meter afstand te houden. Fijn als je bij de entree je naam en telefoonnummer wilt noteren (niet verplicht). Wanneer je met een huishouden bent zetten we jouw stoeltjes bij elkaar. Kom op tijd want vol=vol

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Prinsenkwartier

4 Sint Agathaplein

2611 HR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen