Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Korf Leusden

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Leusder Badminton Combinatie (LBC) organiseert op zaterdag 16 april 2016 het 13e Schoolbadmintontoernooi van 9:00 tot 16:30 uur in sporthal De Korf te Leusden.

Hiervoor nodigen wij de kinderen uit van groep 5 t/m 8 van de basisscholen in Leusden en Achterveld.

Tijdens het toernooi worden ‘dubbel’ partijen gespeeld in twee categorieën:

o Categorie 1: kinderen uit de groepen 7 en 8.

o Categorie 2: kinderen uit de groepen 5 en 6.

Een ‘dubbel’ houdt in dat er op ieder speelveld twee kinderen spelen tegen twee andere kinderen. Per categorie worden de deelnemde teams ingedeeld in poules. Er zijn poules voor jongensteams en meisjesteams. Een gemengd team wordt in principe ingedeeld bij de jongens.

De aanmeldingen moeten gedaan worden per dubbel, groepjes van 2 kinderen. Bij aanmelding dan ook graag aangeven met wie je kind een groepje wil vormen als hij / zij dat al weet. Anders zullen wij dit doen.

We stellen het aantal deelnemers per school voorlopig op maximaal 6 ‘dubbels’ per categorie, om zoveel mogelijk scholen de mogelijkheid te geven om mee te doen. Het maximale aantal deelnemers per school kan groter zijn, als blijkt dat het aantal teams bij andere scholen dat mee doet beperkt is. Daarom is er ook een reservelijst bijgevoegd. Kinderen op de reservelijst horen zo snel mogelijk of zij kunnen meedoen aan het toernooi.

In het voorjaar van 2015 deden er 100 enthousiaste kinderen van 10 scholen mee aan het toernooi.

In de ochtend zal het toernooi voor groep 5 en 6 plaatsvinden; en daarna, tegen de middag, het toernooi voor groep 7 en 8. Hoe laat het toernooi voor groep 7 en 8 precies begint zal later bekend gemaakt worden; dit hangt namelijk af van het aantal inschrijvingen in beide categorieën.

Op woensdagmiddag* 6 april 2016 is voor de ingeschreven leerlingen gelegenheid om te trainen in de Korf.

Datum en tijd

Locatie

De Korf Leusden

Kaart bekijken

Organisator Sportcommissie 't Palet Leusden

Organisator van Badminton 2016

De sportcommissie organiseert niet zelf sportevenementen, maar verzorgt de aanmelding van leerlingen van 't Palet Leusden bij toernooien en andere sportactiviteiten. 

Meer info op www.paletsport.nl of neem contact op met de sportcommisie via sportcom.palet@hotmail.com

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen