Gratis

Balans Dyslexietour - Someren

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Someren

Molenstraat 12

5711 EW Someren

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leesproblemen en dyslexie. Bijeenkomst voor ouders en hun kinderen met lees- en spellingproblemen of dyslexie. En andere geïnteresseerden.

Over dit evenement

Op dinsdagavond 14 april 2020 komt de Dyslexietour naar Someren.

Oudervereniging Balans organiseert dan samen met de Bibliotheek Helmond-Peel en het Stimuleringsprogramma Aanpak Dyslexie een inloopavond over leesproblemen en dyslexie.

Programma:

  • Presentatie: Houvast bij leesproblemen en dyslexie. Alles wat je als ouder moet weten als je een kind hebt met leesproblemen of dyslexie. Over de Leidraad voor ouders, basisonderwijs én Leidraad voor ouders, voortgezet onderwijs
  • Film: Dyslexie, wat heb ik nodig? Waarin kinderen met dyslexie en hun ouders vertellen over hun ervaringen met dyslexie
  • Rondleiding over het Makkelijk Lezen Plein van de bibliotheek
  • Informatiemarkt Dyslexie, met onder meer een stand van Balans met veel informatie voor ouders en kinderen over dyslexie
  • Veel gelegenheid tot vragen stellen aan de medewerkers van Balans

Het programma start om 19.00 uur, inloop 18.45 uur. Na de presentatie is er gelegenheid vragen te stellen aan de spreekster, Marijse Pel.

Toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie over de Dyslexietour en locaties waar de Dyslexietour binnenkort langs komt op www.balansdigitaal.nl /agenda.

De Dyslexietour wordt georganiseerd door Oudervereniging Balans in opdracht van het Stimuleringsprogramma Aanpak Dyslexie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Someren

Molenstraat 12

5711 EW Someren

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen