Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Vechtsebanen Sports & Businesscampus

151 Mississippidreef

3565 CE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zondag 10 september 2017 vindt het leukste evenement ooit plaats in #Utrecht op de #Vechtsebanen.

#Goededoelen

#Banmove, wat letterlijk betekent: "Kom doe met ons mee".

Op 10 september 2017 vindt de tweede editie van Banmove Beperkt en Onbeperkt op de Vechtsebanen in Utrecht plaats.

Een evenement waarbij aangepaste sport voor beperking samensmelt met cultuur. Jong en oud is welkom om op deze dag samen te sporten, te bewegen en te kijken naar theater, of te luisteren naar mooie zang.

Wat dacht je van een wedstrijdje bekertikken met mooie prijzen. Hiervoor gebruik je slechts 1 vinger.

Natuurlijk is er voor liefhebbers van uitdagingen een mooi ijshockey parcour waar je in een aangepaste slede, ijshockey instructies krijgt van een paralympisch team.
Daarna mag je het ijs op en meedoen met het spel. Hetzelfde geldt voor curling op het ijs, waarbij je met een team de uitdaging aangaat om zoveel mogelijk stenen op gepaste wijze bij elkaar te vegen. Met rolstoeldansen gaan wij de sterren van de hemel dansen. Te druk in je hoofd? ontspan met het schaatsteam van Schrele. Nooit op de schaatsen gestaan?, geen probleem, ze neemt met haar team de tijd voor je.

Voor alle sporten zijn professionele instructeurs aanwezig.

Wil je ontdekt worden door onze fotograaf en door heel Nederland? Kom gezellig op 10 september, onze fotograaf is op zoek naar jou. De prijs is een mooie theateract bij Theater Stichting Papiapodia of een mooi portret. ONBEPERKT ZINGT VOOR BEPERKT
Zeg het autisme spectrum jou iets, of ken je iemand met pdd-nos of adhd? vertel het ons, neem ze mee.

Onbeperkt meedoen? Ja dat kan.

Slede ijshockey al geprobeerd?, speler Dave van Doorslaer komt helemaal uit Belgie met instructies voor jou. Wat dacht je van #Curling op het ijs? of gewoon heerlijk vrij schaatsen met begeleider Anneke Schreel en haar team?. Onze instructeurs staan voor je klaar op deze dag.

Beperking

Op deze dag gebeurt er veel waar je aan mee kunt doen, met of zonder beperking. Rijd je in een rolstoel, kun je niet meedoen met de #ijsslede hockey?, dan kun je nog altijd meedoen met de mooie #rolstoeldansdemo's.

Wil je iets anders? gewoon naar een leuke theatervoorsteling kijken? Ga voor het volledige programma naar www.banmove.nl.

#Clown Marcel maakt je op een vrolijke manier wegwijs

Onze #fotograaf loopt met zijn camera om jou te #scouten voor portretten en of Theateroptredens

Wij zien je graag op deze mooie dag. Meld je snel aan.

Wil je als vrijwilliger extra lesuren verdienen voor je maatschappijvakken, dan ben je ook van harte welkom om bezoekers wegwijs te maken.Tot 31 augustus kun je jouw kaart gratis boeken. Vamaf 31 augustus kun je een ticket hier bestellen voor het symbolische bedrag van 2 euro. Hiermee steun je onze ANBI Stichting en onze initiatieven.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Vechtsebanen Sports & Businesscampus

151 Mississippidreef

3565 CE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen