Gratis

Bar Dancing de Waag Reunie bij Grand cafe het Keuntje in Holten

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grand cafe het Keuntje

Dorpsstraat 29

7451 BR Holten

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 14 Oktober gaat het dan weer gebeuren, een ouderwetse reunie van de roemruchte Bar dancing "de Waag", met muziek uit die mooie oude tijd. De deejay’s van toen zijn van de partij, en ook oud personeelsleden en Dinie zullen weer achter de tap te zien zijn.

Ook Peter Janssen, is van de partij, de oud eigenaar van grand cafe het Keuntje staat op de 14e weer even aan de deur, en in de jaren zeventig en tachtig was hij de uitbater van de enige Holtense dancing , de Waag.

Bar dancing de Waag, deze vervulde vooral op de vrijdagavond en zaterdagavond een regiofunctie. De deejay’s van toen waren plaatselijke beroemdheden en velen hebben hun huidige echtgenoot ontmoet op de sfeervolle dansvloer van de Waag. De gebroeders Janssen stonden bekend om hun harde maar rechtvaardige toegangsbeleid. Vanuit het piepkleine gaatje in de
toegangsdeur werd er soms letterlijk gevochten om binnen te komen. De "Fokkies" waren generaties lang achter de bar te vinden.

Legendarische Deejay’s als oa Dj 's Kasse en Mass en Dinant Veneman zullen je op zaterdag 14 oktober dan ook weer een ouderwets jaren zeventig gevoel geven. Deze heren zullen alleen vanaf vinyl draaien. Dus de ouderwetse 45 toeren platen zullen weer op de Technics draaitafels liggen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grand cafe het Keuntje

Dorpsstraat 29

7451 BR Holten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen