Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater Vrijburcht

143 Jan Olphert Vaillantlaan

1086 XZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Meer weten over kunstfotografie en het werk van Barend Houtsmuller? Kom dan naar deze interessante lezing en bekijk het werk van Barend!

Over dit evenement

Op zondag 23 juni om 15:30 uur houdt kunstfotograaf Barend Houtsmuller een lezing over zijn werk in het Theater Vrijburcht met aansluitend een borrel en bezichtiging van zijn werk dat in Café Restaurant Vrijburcht hangt.

In zijn lezing gaat Barend specifiek in op het ontstaan van de verschillende thema’s in zijn werk: Infrarood | Verweven | Natte Voetjes | Full Color en licht hij een tipje van de sluier van zijn meest recente werk: Blue Nudes.

De lezing is gratis toegankelijk en geschikt voor iedereen met interesse in kunstfotografie en het werk van Barend. Aanmelden is verplicht i.v.m. beperkte plaatsen!

Fotograaf Barend Houtsmuller behoeft nauwelijks introductie. Zijn werk wordt aangekocht en tentoongesteld in binnen- en buitenland. Hij studeerde onder meer in NYC en Venetië bij grootmeesters als Ansel Adams, Duane Michals en Christian Vogt.

Hoewel hij veel experimenteerde tijdens zijn ruim 40 jaar overspannende carrière, is zijn onderwerp altijd constant gebleven: vrouwen in al hun verschijningsvormen. In zijn foto’s gaat hij op zoek naar mysterie, sensualiteit en schoonheid en laat daarbij voldoende over aan de verbeelding van de kijker.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater Vrijburcht

143 Jan Olphert Vaillantlaan

1086 XZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen