Gratis

Basedriver Brunch #7 - A/B-testen en content goedkeuren in Basedriver 9

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Basedriver

Drieharingstraat 6-8

3511 BJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Aanmelden? Leuk! Graag via de groene button.

A/B-testen en content goedkeuren in Basedriver 9

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan verbeteringen van Basedriver. De performance is verbeterd en er zijn veel nieuwe functies toegevoegd. Graag willen we alle nieuwe ontwikkelingen met je delen en laten zien hoe je deze toepast om nog betere campagnes te maken.

Nathalie Bouvrie zal de belangrijkste nieuwe functionaliteiten in BD9 presenteren:

Split-run en content goedkeuren

Met de split-run functionaliteit wordt de gebruiker in staat gesteld om een e-mail campagne op te splitsen voor verzending. Je kunt nu A/B-testen uitvoeren, relevantietesten doen en een grote campagne in stukken opsplitsen om de bezoekersdruk op je landingspagina te spreiden. Maar hoe richt je een dergelijke campagne in? Denk hierbij aan een testplan, welke variabelen wil je testen, hoe interpreteer je de statistieken. Wanneer zijn je resultaten statistisch relevant? We gaan bovendien kijken naar de technische inrichting van een split-run campagne en mogelijke varianten om de functionaliteit in te zetten.

Content goedkeuring kun je inzetten als meerdere disciplines samenwerken aan eenzelfde campagne. Denk bijvoorbeeld aan content redacteuren die content opvoeren, database marketeers die zorg dragen voor het toevoegen van ‘regels voor verzending’ waarmee de content persoonlijk en relevant wordt verspreid. En een campagne manager die verantwoordelijk is voor het eindresultaat. Is deze functionaliteit relevant in jouw organisatie? We kijken naar voorbeelden en mogelijkheden.

Daarnaast geven we een inkijkje in de nieuwe functies die we nu aan het bouwen zijn en kun je daar jouw input op geven. Op die manier werken we samen aan een nog betere invulling van Basedriver.

Tijdens de Basedriver Brunch is er zoals altijd veel ruimte voor vragen en discussie. Uiteindelijk leer je het meest van elkaar! Basedriver Brunch hanteert een kort maar krachtige formule. Nog voor de lunch zit je boordevol ideeën en met een flinke bak inspiratie weer achter je computer op kantoor.

Als je meer wilt weten of nog even wilt bijpraten met collega's, kun je er ook voor kiezen om na de brunch te blijven. Tevens zitten onze consultants van 11:00 tot 12:00 uur voor je klaar om vragen over Basedriver te beantwoorden en de mogelijkheden te demonstreren.

Wil jij erbij zijn op 20 maart? Meld je dan snel aan want vol = vol!

Content marketing Basedriver Brunch


Programma

09:15 Inloop

09:30 Start brunch en opening

09:45 Presentaties & interactie

10:55 Wrap up

11:00 - 12:00 Napraten & inloopspreekuur Basedriver (vrijblijvend)


Ben je er ook bij? Schrijf je nu in!

Via de groene button rechtsboven. Mocht dit event uitverkocht zijn maar je zou graag willen deelnemen, mail ons! We plaatsen je dan op de reservelijst of organiseren bij veel animo een extra sessie.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Basedriver

Drieharingstraat 6-8

3511 BJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen