Gratis

Basedriver Brunch #9 - Gepersonaliseerde content in nieuwsbrieven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Basedriver

Drieharingstraat 6-8

3511 BJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Aanmelden? Leuk! Graag via de groene button.

Gepersonaliseerde content in nieuwsbrieven

De content van je nieuwsbrief afstemmen op de behoeften van de ontvanger. Alle content zo relevant mogelijk. Dát is personalisatie. Maar hoe doe je dat? In Basedriver Brunch 9 zoomen we in op gepersonaliseerde content.

Als iemand je bij je voornaam roept, dan kijk je toch gelijk om? Dit is niet anders bij email. Want op het moment dat ik jou aanspreek bij je voornaam, heb ik sneller je aandacht. Aandacht is waardevol. Als ik je aandacht heb bemachtigd, lees je verder en bekijk je de rest van de e-mail. En als de rest van de e-mail content bevat die op jou is afgestemd, klik je sneller op een artikel, of koop je zelfs een product wat ik aanbied.

Theoretisch gezien klopt dit. Maar in de praktijk werkt het net iets anders. Onze email marketing consultant Juliette gebruikt interessante voorbeelden om alles rondom gepersonaliseerde content uit te leggen.

Ook gaan we dieper in op de effecten van persoonlijke content. Want, wat leveren die 20.000 varianten nou precies op? Is het ‘hoe persoonlijker, hoe beter’? Kom naar de Basedriver Brunch om extra inzicht te krijgen in gepersonaliseerde content.

Tijdens de Basedriver Brunch is er zoals altijd veel ruimte voor vragen en discussie. Uiteindelijk leer je het meest van elkaar! Basedriver Brunch hanteert een kort maar krachtige formule. Nog voor de lunch zit je boordevol ideeën en met een flinke bak inspiratie weer achter je computer op kantoor.

Als je meer wilt weten of nog even wilt bijpraten met collega's, kun je er ook voor kiezen om na de brunch te blijven. Tevens zitten onze consultants van 11:00 tot 12:00 uur voor je klaar om vragen over Basedriver te beantwoorden en de mogelijkheden te demonstreren.

Wil jij erbij zijn op 26 juni? Meld je dan snel aan want vol = vol!

Content marketing Basedriver Brunch


Programma

09:15 Inloop

09:30 Start brunch en opening

09:45 Presentaties & interactie

10:55 Wrap up

11:00 - 12:00 Napraten & inloopspreekuur Basedriver (vrijblijvend)


Ben je er ook bij? Schrijf je nu in!

Via de groene button rechtsboven. Mocht dit event uitverkocht zijn maar je zou graag willen deelnemen, mail ons! We plaatsen je dan op de reservelijst of organiseren bij veel animo een extra sessie.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Basedriver

Drieharingstraat 6-8

3511 BJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen