Basiscursus: 3D tekeningen maken op de computer (2-daagse)

Venster Acties

Basiscursus: 3D tekeningen maken op de computer (2-daagse)

Basiscursus 3D tekeningen maken op de computer | 14 + 28 oktober| Digital Media Lab GIGANT | 20-21.30 uur | € 40,- totaal (voor 2 dagen)

Door CODA

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

GIGANT 377 Nieuwstraat 7311 BR Apeldoorn Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wil je leren 3D tekenen voor de 3D printers, de voedselprinter of de keramiekprinter in CODA ExperienceLab? Dan kun je op vrijdagavond 14 en 28 oktober meedoen aan een basiscursus waarin je 3D modellen leert tekenen.

LET OP: deze activiteit bestaat uit twee delen op twee data. Omdat er een opbouw in de lessen zit is het helaas niet mogelijk om de trainingen separaat te volgen. De workshop vindt plaats op 14 en 28 oktober van 20.00 tot 21.30 uur in GIGANT, lokaal 201/202.

In twee avonden behandelen we het eenvoudige Tinkercad en leer je handige functies bedienen binnen dit programma. Daarnaast gebruiken we een sculptprogramma voor het digitaal boetseren van vormen waardoor natuurlijk uitziende objecten goed te tekenen zijn. Omdat het tekenen voor een 3D te printen model speciale aandachtspunten vereist, behandelen we ook zg. slicers.: computerprogramma's waarmee 3D tekeningen geschikt gemaakt worden voor een 3D printer.

//

GIGANT en CODA ExperienceLab bundelen de krachten en openden in maart 2022 een gloednieuw Digital Media Lab in Apeldoorn. Het Lab is geheel gericht op het creëren van digitale kunst en vormgeving. Hier kun je onder andere aan de slag met creative coding, animatie, game design en leer je over de verschillende manieren van digitaal vormgeven. Het Digital Media Lab is gevestigd in de mediaruimte van GIGANT en is aangesloten bij de Makerspace van CODA ExperienceLab.

Afbeelding van Basiscursus: 3D tekeningen maken op de computer (2-daagse)
€ 40