Basiscursus: 3D tekeningen maken op de computer (2-daagse)

Basiscursus: 3D tekeningen maken op de computer (2-daagse)

van CODA

Venster Acties en details

€ 40

Datum en tijd

Locatie

GIGANT

377 Nieuwstraat

7311 BR Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Basiscursus 3D tekeningen maken op de computer | 16 + 23 september | Digital Media Lab GIGANT | 20-21.30 uur | € 40,- totaal (voor 2 dagen)

Over dit evenement

Wil je leren 3D tekenen voor de 3D printers, de voedselprinter of de keramiekprinter in CODA ExperienceLab? Dan kun je op vrijdagavond 16 en 23 september meedoen aan een basiscursus waarin je 3D modellen leert tekenen.

LET OP: deze activiteit bestaat uit twee delen op twee data. Omdat er een opbouw in de lessen zit is het helaas niet mogelijk om de trainingen separaat te volgen. De workshop vindt plaats op 16 en 23 september van 20.00 tot 21.30 uur in GIGANT, lokaal 201/202.

In twee avonden behandelen we het eenvoudige Tinkercad en leer je handige functies bedienen binnen dit programma. Daarnaast gebruiken we een sculptprogramma voor het digitaal boetseren van vormen waardoor natuurlijk uitziende objecten goed te tekenen zijn. Omdat het tekenen voor een 3D te printen model speciale aandachtspunten vereist, behandelen we ook zg. slicers.: computerprogramma's waarmee 3D tekeningen geschikt gemaakt worden voor een 3D printer.

//

GIGANT en CODA ExperienceLab bundelen de krachten en openden in maart 2022 een gloednieuw Digital Media Lab in Apeldoorn. Het Lab is geheel gericht op het creëren van digitale kunst en vormgeving. Hier kun je onder andere aan de slag met creative coding, animatie, game design en leer je over de verschillende manieren van digitaal vormgeven. Het Digital Media Lab is gevestigd in de mediaruimte van GIGANT en is aangesloten bij de Makerspace van CODA ExperienceLab.

Afbeelding van Basiscursus: 3D tekeningen maken op de computer (2-daagse)

Delen met vrienden