€ 203,47

Basiscursus Beleggen met Opties 29 mei 2021 - Optiecursus

Venster Acties en details

€ 203,47

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Omgeving van Utrecht

Omgeving van Utrecht

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Nog nooit iets gedaan met opties? Altijd al gedacht dat opties moeilijk of risicovol waren? Heel veel vragen, maar nooit de goede antwoorden

Over dit evenement

Nog nooit iets gedaan met opties?

Altijd al gedacht dat opties moeilijk of risicovol waren?

Heel veel vragen, maar nooit de goede antwoorden gekregen?

Opties hebben uw interesse, maar nog nooit mee begonnen?

 

Deze cursus bestaat uit een 6 uur durende sessie op zaterdag 29 mei van 10.00 tot 16.00 en vindt plaats in de omgeving van Utrecht. In de cursus komen de belangrijkste feiten en weetjes over opties ter sprake. Deze basiscursus geeft de cursisten het inzicht waarom het bij beleggers zo vaak fout gaat als ze zelf met opties beginnen. Het lijkt namelijk zo simpel, maar als je er zo maar mee begint gaat het mis en sta je zo op verlies.

In de basiscursus beleggen met opties komt uitgebreid ter sprake waarom dat zo is en hoe je dat voortaan dus kan voorkomen.

Je moet namelijk nét even iets meer van opties weten, wil je dat snappen. Deze cursus geeft nét dat stukje benodigde kennis! Het is zonder meer zo dat er veel meer over opties te leren is dan in korte tijd aangeboden kan worden. De basiscursus is echter wel een degelijke basis en na de cursus kun je direct zelf aan de slag met opties.

De basiscursus optiesbeleggen is expres heel betaalbaar gehouden. De prijs mag niet de reden zijn om deze kennis aan je voorbij te laten gaan. Maar ondanks de lage prijs krijg je meer! Daarnaast krijg je gratis een 6 weken abonnement op ElkeWeekGeld.nl. Op basis van het gemiddelde rendement per week, kan je meer dan het cursusgeld terugverdienen. Waarmee de cursus dus eigenlijk helemaal gratis wordt.

Ik heb 9 jaar -in deeltijd- lesgegeven aan de Hogeschool van Amsterdam. Dus na deze cursus weet je precies hoe het werkt met opties en kun je zelf aan de slag met de wekelijkse optie informatie die je krijgt van ElkeWeekGeld.nl. En dat is nog niet alles: op de cursusdag is de lunch inbegrepen!

Reacties van cursisten:

- In 1 cursus heel veel basiskennis waarmee je aan de slag kan -

- geduldige, rustige uitleg -

- goede start voor opties -

- Hele goede cursus -

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Omgeving van Utrecht

Omgeving van Utrecht

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen