€ 109

Basiscursus Fotografie – 1 dag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio305

41D Stationsweg

3331 LR Zwijndrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Nog niet helemaal tevreden met je gemaakte foto's? Mooie camera - wat zijn de mogelijkheden?

Over dit evenement

In deze cursus wisselen theorie en praktijk elkaar af en pas je alle theorie direct toe in de praktijk. Je krijgt dus direct feedback op je gemaakte foto(‘s). Na deze cursus kun je de camera handmatig instellen en weet je in verschillende situaties welke instellingen je nodig hebt.

Door de groepen klein te houden is er voldoende persoonlijke aandacht. De cursus wordt gegeven door een of twee professionele fotografen met ruime praktijkervaring.

Programma

Ochtend:We starten in de ochtend met een uitleg over het scherpstellen en de verschillende scherpstelmethodes. Na een korte oefening hierin is het tijd voor de belichtingsdriehoek (sluitertijd – diafragma – ISO). In begrijpelijke taal leggen we uit wat dit is, hoe je dit kunt instellen op je camera en welke instellingen je nodig hebt in de meest uiteenlopende situaties. Ook deze theorie sluiten we af met een leuke opdracht.

Middag:Na de lunch gaan we aan de slag met compositie en standpunt waarbij we ook ingaan op de verschillende mogelijkheden met betrekking tot scherpte-diepte in je foto’s.Vervolgens ga je naar buiten voor een grotere opdracht die we aan het eind van de middag bespreken.

Na afloop

Na afloop van de cursus blijven we je nog 3 maanden motiveren en stimuleren. Verdeeld over deze periode ontvang je 3 foto-opdrachten per e-mail. Door deze opdrachten uit te voeren, blijf je bezig met fotografie en blijft de opgedane kennis beter in je geheugen hangen. Natuurlijk krijg je van ons feedback als je de resultaten van de opdrachten terugstuurt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio305

41D Stationsweg

3331 LR Zwijndrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen