Basiscursus fotografie

Venster Acties

Basiscursus fotografie

Wil jij je kennis van fotografie naar een hoger niveau tillen? Kom dan naar de basiscursus in onze winkel in het centrum van Rotterdam.

Door Kamera Express

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 17 jul. 2023 10:00 - 12:00 CEST

Locatie

Kamera Express Rotterdam Centrum 8 Admiraliteitsstraat 3063 EK Rotterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Wil jij je kennis van fotografie naar een hoger niveau tillen? Kom dan naar de basiscursus in onze winkel in Rotterdam!

Tijdens deze basiscursus leer je alle fijne kneepjes van fotografie. Er komt van alles aan bod: van basisbegrippen tot de meest belangrijke camera-instellingen. Zo behandelen we onder meer de belichtingsdriehoek, sluitertijd en verschillende brandpuntafstanden.

Deze basiscursus wordt gegeven door één van onze ervaren winkelmedewerkers en er is voldoende ruimte om vragen te stellen. We raden je aan om je camera mee te nemen naar de cursus, maar dit is niet noodzakelijk. Eén ding is zeker: je krijgt veel tips en tricks mee naar huis om jouw beelden naar een hoger niveau te tillen.

De inschrijving voor deze basiscursus kost 15 euro. Na afloop van de cursus ontvang je een Profotonet-cadeauvoucher ter waarde van 25 euro, zodat je gelijk de mooiste fotoafdrukken kunt bestellen. Waar wacht je nog op? Schrijf je nu snel in!

Over de organisator

Georganiseerd door
Kamera Express

Wij zijn verliefd op alles wat met foto en video te maken heeft. Onze klanten maken we blij met geweldige foto- en videoproducten, bijzondere accessoires en gadgets. Maar ook met interessante workshops en (online) cursussen, belevenisvolle events en creatieve content. Creatie, expressie en ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. De winkels van Kamera Express kun je zien als clubhuizen. Plaatsen waar foto- en videoliefhebbers samen komen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep.