€ 350

Basistraining 3D Printen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

cards PLM Solutions B.V.

22A De Maas

5684 PL Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Interesse in 3D-printen was grotendeels gericht op functionele prototyping en het maken van componenten. Productiebedrijven bevinden zich echter op een ander belangrijk gebied: tooling, jigs en fixtures.

Het bewerken van een productietool duurt enkele weken, vooral als er meerdere designs of assemblages aanwezig zijn. Het intern printen van onderdelen versnelt het proces van ontwikkeling en levering. Fabrikanten die momenteel Ultimaker 3D printers gebruiken zien de doorlooptijd verlagen van 40% tot 90%.

Wanneer een object wordt geprint en er een probleem of verbetering wordt gesuggereerd, is dit gemakkelijk op te lossen door het object te herzien binnen het CAD-bestand en daarna het object nogmaals af te drukken. De kosten zijn vele malen lager dan bij traditionele productiemethoden en de resultaten kunnen worden afgestemd op de exacte vereisten. Veranderingen binnen het ontwikkelingsproces kunnen binnen enkele uren worden uitgevoerd zonder dat daar hoge kosten aan te pas komen.

“Now we have way more tools, with better fit and for far less money. Just by printing a handful of tools we can get back the initial investment.” – Luis Pascoa, Pilot Plant Manager bij Volkswagen Autoeuropa

Wilt u dit in de praktijk ervaren voor uw bedrijf? Dan willen wij u graag de mogelijkheid bieden om op 7 maart 2018 in ons Ultimaker Experience Center; de Maas 22a in Best deel te nemen aan onze klassikale training – Basistraining 3D Printen. We starten om 9:00 uur en zullen alle onderwerpen behandelen tot 13:00 uur. Hierbij is een lunch uiteraard inbegrepen.

Onze consultants beantwoorden graag uw vragen, geven alle ins and outs betreft 3D printing.

Bekijk de event pagina op onze webshop https://www.cards3dprinting.com/service/events/ en meld u aan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

cards PLM Solutions B.V.

22A De Maas

5684 PL Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen