€ 151,25

Basisworkshop Zakelijk Tekenen / Visueel werken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Coachhuis Rotterdam

Wijnhaven 36

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
In deze workshop maak je kennis met de kracht van Zakelijk Tekenen, merk je dat iedereen kan tekenen (echt waar!).

Over dit evenement

In deze workshop maak je kennis met de kracht van Zakelijk Tekenen, merk je dat iedereen kan tekenen (echt waar!) en ga je vooral veel zelf aan de slag. Na deze training voel jij je vertrouwd met het tekenen van iconen en weet je hoe je het visueel werken kunt toepassen in jouw werk.

Je leert hoe je vanuit basisvormen simpele iconen en figuren tot leven laat komen en hoe het spelen met kleur, kaders en letters een tekening impact geeft. Ook krijg je heel veel tips over het oefenen met zakelijk tekenen en het toepassen van ervan in je werk. Bij deze workshop is het materiaal inbegrepen, je ontvangt namelijk een startersset Zakelijk Tekenen met een schetsboek, etui met professionele markers en uiteraard veel oefeningen en tips.  

Deze introductieworkshop duurt 2 uur en vindt plaats op vrijdagochtend van 10.00 tot 12 uur in Rotterdam op:

  • Vrijdag 11 juli 2020 (VOL)
  • Vrijdag 11 september 2020
  • Vrijdag 6 november 2020

Combi-deal Basisworkshop en verdiepingstraining

Wil je gelijk meer en ook direct een plek reserveren voor de Verdiepingstraining Zakelijk Tekenen die 2 weken later plaatsvindt? Boek dan gelijk beide en krijg een mooie korting. Je betaalt voor de basisworkshop dan geen € 125, maar slechts € 79 excl btw. Wil je hier gebruik van maken, mail mij dan via saskia@ontwikkelzin.nl.  

Locatie en informatie

Ik zie je graag bij Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields aan de Wijnhaven 36. De ingang is via lunchroom New Fork, bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop. Inloop is vanaf 9.45 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt rond 12.00 uur.

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkere op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22 (kosten zijn €2 per 50 minuten). 

De kosten van deze workshop zijn € 125,- ex btw (dus € 151,25 incl btw). Koffie, thee en lekkers is inbegrepen, net als de Startersset Zakelijk Tekenen. Boek je ook gelijk de Verdiepingstraining van 2 weken later, dan krijg je een mooie korting en betaal je slechts € 79 excl btw. voor de Basisworkshop. Aanmelden kan dan via saskia@ontwikkelzin.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Coachhuis Rotterdam

Wijnhaven 36

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen