Gratis

Bax Groove Day op 30 September in Rotterdam

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bax Music

Pascalweg 157-159

3076 JN Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Naast de Groove Day in Goes is er dit jaar ook een editie in de Bax Music-winkel in Rotterdam, en wel op zaterdag 30 september. Je kunt deze dag genieten van bijzondere demo's. Maar je kunt ook tips krijgen over het zelf stemmen van je drumstel of je snaredrum laten stemmen door een van onze specialisten.

Het programma van de Groove Day is zeer divers en aantrekkelijk voor zowel de startende als de ervaren drummer. Een dag lang staat Bax Music Rotterdam in het teken van slagwerk. Kom langs, kijk rond, geniet en laat je inspireren!

Programma

10:00-12:00 Hoe stem je je drumstel?

Heb je net je eerste drumstel gekocht en weet je niet hoe je die goed moet laten klinken? Of ben je juist op zoek naar een specifieke klank? 's Ochtends is Wim van de website StemJeDrumstel.nl aanwezig om tips te geven over hoe je het beste jouw drumstel kunt stemmen. Denk bijvoorbeeld aan toonhoogtes, demping en andere handige weetjes.

14:30 | Han Kerkhof (demo)

Han Kerkhof is in korte tijd viral gegaan met zijn bijzondere drumvideo’s. Iedere week post hij een video met een nieuwe, creatieve drumgroove. Bijvoorbeeld met verticale hihats, bijzondere samples of een koffie-apparaat. Ongetwijfeld komt hij ook op de Groove Day met inspirerende beats.

16:00 | Koen Herfst (demo)

Sommigen zullen hem kennen van zijn samenwerking met DJ Armin van Buuren, anderen door de bands I Chaos, Dew-Scented en Bagga Bownz. Koen Herfst is in ieder geval een zeer veelzijdige drummer. Bovendien is hij al meerdere malen door de lezers van de Slagwerkkrant gekozen tot beste Rock/Metal drummer van de Benelux. We zijn benieuwd wat hij tijdens deze demo zal laten horen.

Hele dag: snaredrum stemservice

Natuurlijk zijn ook onze eigen drumspecialisten aanwezig op deze dag. Als speciale service kun je je eigen snaredrum meenemen en deze laten stemmen.

Plaats: Bax Music Rotterdam
Datum: zaterdag 30 september 2017
Tijd: 10:00
Toegangsprijs: gratis

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bax Music

Pascalweg 157-159

3076 JN Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen