€ 0 – € 53,62

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bouw 79

79 De Bouw

3991 SX Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
BCF Praktijkdag: Eenduidig communiceren in een BIM omgeving, met behulp van de open standaard BCF (BIM Collaboration Format).

Over dit evenement

BIM Collaboration Format, is een internationale afspraak over communiceren. Het genereert een bestand met opmerkingen, waarbij een relatie bestaat met BIM, onder andere door een camera positie in het virtuele bouwwerk en unieke objectcode (GUID) van objecten waar de opmerking betrekking op heeft.

In de praktijk maakt BCF een nieuwe manier van communiceren in de bouw mogelijk. Breed inzetbaar en met veel verschillende BIM tools toepasbaar. Het vervangt een statisch document dat voorheen veel met Email werd gecommuniceerd, zoals een (met rode pen) ingekleurde tekening of vraag met 3d screenshots en begeleidend schrijven.

Met BCF wordt het mogelijk om BIM in te zetten als hulpmiddel voor de communicatie over een bouwwerk gedurende haar levenscyclus.

Neem eigen BIM tools mee, zoals; ontwerpsoftware, modelviewers, modelchecker en andere datamanagement en issuemanagement software. Cloudplatforms en andere online applicaties, alles is welkom en diversiteit is nodig, ook om de mogelijkheden van BCF in de verschillende applicaties te kunnen testen.

Om het gebruik van BCF te stimuleren en tevens een signaal af te geven aan software leveranciers en ontwikkelaars, organiseert buildingSMART Benelux deze BCF Praktijkdag. Schrijf u snel in om gegarandeerd te zijn van deelname en leer BCF (nog) beter kennen.

De vragen bij registratie, helpen de organisatie om invulling te geven aan het definitieve programma. Houd de website van buildingSMART in de gaten voor meer informatie hieromtrent.

Het programma start om 09:00u, inloop vanaf 08:30u. Het programma is om 13:00u officieel afgelopen en eindigt met een lunch waar gelegenheid is om na te praten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bouw 79

79 De Bouw

3991 SX Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen