Be Excellent: Onderwijs

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AFAS

9 Philipsstraat

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Be Excellent: het evenement voor toppers van vrouwen in het onderwijs!

Over dit evenement

Onder het label “Be Excellent” vallen alle activiteiten van 7LIFE, die specifiek gericht zijn op het motiveren, ontwikkelen en inspireren van top vrouwen. Dat doen wij omdat wij staan voor:

✓ Delen maakt rijk

Wij van 7LIFE geloven in weggeven, in het geven van cadeaus die ertoe doen. Het BE event is dan ook een cadeau met een strik erom. Daarom is het Be Excellent event ook een gratis event, waarvoor we juist dié stap of tien extra doen.

✓ Uitblinken mag

We geloven in de kwaliteit van de mensen binnen (en rondom!) ons netwerk. Uitblinken mag. We mogen elkaar bewonderen en genieten van die verschillende kwaliteiten …. Yes, please! Het hart hebben om elkaar aan te sporen, te versterken en de ruimte te geven.

✓ Jij bent een topper

Be Excellent is bewust voor vrouwen. Voor toppers van vrouwen, die wij al topvrouwen willen noemen. Gek genoeg worstelen veel vrouwen met die term, wat voor ons júist de reden is om jou als vrouw eens op de eerste plek te zetten.

DIT LIGT VOOR JOU KLAAR!

Een gratis 7LIFE light assessment;

Keynote speakers die experts zijn binnen het thema;

Masterclasses die je zelf mag kiezen;

VIP-coaching van de allerbeste inspirators in ons vakgebied;

De geweldige gastvrijheid van AFAS;

Een uitgebreide netwerkborrel.

En elk event heeft weer eigen extra cadeaus. Bijvoorbeeld een professionele fotograaf, die jou excellent op de plaat zet. Of een spontaan gesprek met een coach, die je verder helpt in jouw groei naar het beste.

Een BE event is eigenlijk de kans om een hele grote stap te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en dat gewoon in één dag.

HET PROGRAMMA

Benieuwd wat je kunt verwachten op 9 maart? We geven je alvast een preview!

Vanaf 09.00 uur staan we klaar om je te verwelkomen op de prachtige locatie van AFAS, in Leusden.

Om 9.30 uur trappen we officieel af in het theater van AFAS, waar je vanuit je eigen rode, pluche stoel luistert naar Herman Zondag: directeur Customer Experience bij AFAS Software.

Gideon Beeftink, eigenaar van Moeiteloos Leren en trainer binnen het 7LIFE Netwerk, neemt je vervolgens mee in leerlingtypes en hoe je dit matcht met individueel excelleren. En je staat niet stil, want hierna volgt een interactieve sessie verzorgd door toppers van Struijk & Kemper.

Vanaf 11.45 uur kun je een eigen masterclass bezoeken, die je bij aanvang van het BE event hebt gekozen.

Rond een uur of 1 schuiven we aan voor een uitgebreide lunch, geheel verzorgd door AFAS.

Over experts gesproken…. Vanaf 14.00 uur staat onze keynote speaker Emin Kececi klaar. Hij is onderdeel van Meesters met Dromen en is één van de drijvende krachten achter het Onderwijsmanifest.

Vanaf 15.00 uur bieden we nogmaals onze masterclasses aan, dus als je er graag nog eentje extra wilt volgen voor nog meer inspiratie… Dat kan!

We sluiten het mainstage programma rond 16.00 uur af met niemand minder dan Vréneli Stadelmaier: loopbaancoach bij SheConsult.

Tot slot staat er een uitgebreide borrel klaar voor al onze top vrouwen, waarbij wij natuurlijk nog een paar leuke verrassingen regelen voor jou.


		Afbeelding van Be Excellent: Onderwijs

Datum en tijd

Locatie

AFAS

9 Philipsstraat

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen