€ 5,44

Meerdere data

Beatlemania!

Venster Acties en details

€ 5,44

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Gerrit Verboonstraat 14

14 Gerrit Verboonstraat

3111 AA Schiedam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een fototentoonstelling met bijzondere gesigneerde foto's van The Beatles en beelden van de Beatlegekte uit Britse krantenarchieven.

Over dit evenement

Meer dan 100 bijzondere beelden van The Beatles en de Beatlemania, gemaakt door beroemde fotografen en onbekende krantenfotografen. Veel foto's zijn te koop in limited editions, speciale prints of in verzamelboxes.

Een MUST SEE voor Beatlefans en fotografieliefhebbers. Na De Club van 27, Jimi Hendrix en The Rolling Stones nu eindelijk The Beatles bij De Fotowerkplaats in Schiedam.

Organisatie: Music Inspired Art en V!Ps International Art.


		Afbeelding van Beatlemania!
Delen met vrienden

Organisator Music Inspired Art

Organisator van Beatlemania!

Music Inspired Art stelt tentoonstellingen en festivals samen waarbij muziekkunst en muziekfotografie altijd de kern vormen. Vaak omlijst met optredens, live painting sessies, films en lezingen. Zowel als organisator en als curator heeft Music IInspired Art een honderdtal bijzondere evenementen in Europa op haar naam staan.

Music Inspired Art vertegenwoordigt ook een aantal vooraanstaande kunstenaars en fotografen. Werk van hen is via MIA te koop.

Boek Music Inspired Art voor lezingen. Je kunt kiezen uit: De Geschiedenis van de Muziekfotografie; Susanne Schapowalow, de eerste vrouwelijke jazzfotografe; Francis Wolff, Blue Note Photography, Raston Davy, chroniqueur van de zwarte Amerikaanse muziek.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen