€ 49

Becoming - Step into Greatness

Venster Acties en details

€ 49

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landgoed Jahomi

Houtvester Jansenweg 6

9462 TB Gasselte

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Becoming - Step into Greatness

Over dit evenement

Uitnodiging - zaterdag 13 november

Step into Greatness

1 dag natuur, microdosing, verbinding en vuurceremonie

Heel jezelf.

Ken je waarheid.

Ontdek je grootsheid.

Leef je droom.


		Afbeelding van Becoming - Step into Greatness

Becoming - Step into Greatness

Spendeer 1 dag met mij op mijn Landgoed in Drenthe en ik beloof je de beste principes van diepe Innerlijke Verbinding, Leven in lijn met je Ziel en Grenzeloze Creatie.

“Greatness”, oftewel Grootsheid wordt gevonden in authenticiteit. Jezelf kennen. Daarvoor staan en dat volledig leven, met wat je uitstraalt en wat je doet.

Om dat te bereiken, moet je door je innerlijke pad heen gaan. Door de confrontatie met je pijn, je reflecties, je identificering en de oude verhalen waar je aan vasthoud. En al het andere dat onwaar is en wat je niet echt bent.

Nadat je dat hebt verbrandt, kan je vinden wie je daaronder altijd al was.

Om daarna te kiezen voor je grootste visie. De grootste droom voor je leven. En dat ten volle leven.

Dit zijn de 4 stappen, en die behandelen we tijdens deze dag “Becoming”.

Ons leven kent twee primaire & tegelijkertijd tegenstrijdige paden. Welke deze zijn, hoe ieder van deze twee paden ten volle bewandelt en hoe je dat doet in volle harmonie tussen deze twee (tegenstrijdige) paden, ontdek je tijdens deze dag

1. Het eerste pad is het pad van Creatie. Het pad van doen. Het uiterlijke pad. Doelen stellen, gedisciplineerde focus, grenzen verleggen, en kracht. Werk verzetten en doelen bereiken.

De primaire vraag die bij dit pad hoort is: “Wat wil ik”.

Weten wat je wilt, en daar voor 100% voor gaan totdat je het hebt bereikt.

2. Het tweede pad is het pad van Realisatie. Het pad van zijn. Het innerlijke pad. Jezelf kennen, jezelf helen, overgave & vertrouwen leren kennen, en wijsheid. Loslaten en ontvangen.

De primaire vraag die bij dit pad hoort is: “Wie ben ik”.

Weten wie je bent, en het Universum je laten meenemen om zowel dat te ontdekken, als je laten leiden door het “Grote Geheel” in het leven.

Wie ben ik. Wat wil ik. De twee grootste vragen in het leven. En de twee tegenstrijdige paden die we allemaal bewandelen.

Sommigen bewandelen uitsluitend het pad van Creatie. Doelen bereiken, doen. Om daarna alles te hebben en in leegte achter te blijven.

Anderen bewandelen vooral het innerlijke pad van Realisatie. Onszelf helen en leren kennen. Maar lopen in de “gewone wereld” achter de feiten aan. Hebben moeite zichzelf financieel te onderhouden en te nestelen in deze maatschapij.

Wij doen beide.

We creëren ons droomleven.

En we realiseren wie we zijn. We staan stil. Zijn bewust. Kijken naar binnen. Helen onszelf. En vinden vanuit daar onze grootsheid.

Dit zijn de twee paden. Tussen geboorte en dood. En we bewandelen ze ten volle.

Grootsheid wordt ons niet gegeven. We ontwikkelen het zelf.

Daarvoor gaan we herhaaldelijk door ons leven door een cyclus van 4 fasen. En door deze 4 fasen gaan we samen in één dag.

Deze zijn:

1. Awakening.

Awakening. Herkennen hoe we altijd hebben geleefd. Wie we niet zijn. De identificaties waar we aan hebben vastgehouden. De verhalen die we onszelf vertellen over onszelf en het verleden. De pijn, het verdriet, het gemis, de boosheid, die is ongedeeld en diep is weggestopt zodat we niet hoeven te voelen. Dat waarvoor we in onze mind een uitweg zoeken, zodat we het niet hoeven te ervaren. Niets daarvan is echt. En de “Awakening” is eerlijk worden over wat er leeft in ons.

2. Truth.

Truth. Nadat we eerlijk worden kunnen we gaan doorvoelen. Voelen wat er altijd is geweest dat niet gevoeld kon worden. Kunnen we de waarheid onder ogen komen. Eerlijk worden over de delen in onszelf die we niet durven te erkennen. Wees eerlijk. Zie het zoals het is. En laat het volledig los. Zodat je alles wat je niet bent, kunt verbranden en kunt laten gaan.

3. Silence.

Silence. Stil worden. Nieuw perspectief krijgen. Zodra we eerlijk zijn geworden (stap 2, Truth), kunnen we daar afstand van nemen. Stil staan en stil worden. Vanuit een ander perspectief naar onszelf, ons leven, de situatie kijken. Het vermogen om geen antwoord nodig te hebben. Om te kunnen genieten van het proces, ook van dat wat we niet willen in het leven. Zodat we kunnen groeien. Nieuwe wijsheid kunnen creëren. Dit is ontdekken wie we echt zijn. Het grote antwoord op “Wie ben ik”.

4. Visie.

Visie. Een droom creëren over wie we willen zijn. Hoe we onszelf willen ontwikkelen. En dat zonder angst de wereld in zetten. Er voor staan. Het uitstralen en leven. En het bereiken, vanuit een diep bewustzijn wie we zijn.

Wat we tijdens deze dag gaan doen

1. We staan stil bij waar we op dit moment écht staan in ons leven. We confronteren onszelf, en in ons zelf. Geen lariekoek en leuke verhalen, zien wat echt is en wat hoog nodig gezien en erkend moest worden.

2. We laten los wat ons al lang in de weg heeft gezeten. We vinden de moed en kracht om los te laten. Om te laten gaan waar we zo lang aan vast hebben gehouden. We maken onze lei schoon voor een groot nieuw begin.

3. We vinden stilte. Komen tot rust. Zie het als een “pauze moment” in je leven.

4. We worden weer één met onszelf. Verbinden. Met het moment in je leven. Je hart. Je ziel. Met alles dat leeft. Want zo vinden we nieuwe en grotere antwoorden.

5. We creëren. Nieuwe doelen, nieuwe visie. We zien waar we naar toe willen. En stappen daar vol in.

6. We verbinden. Met de natuur. Met elkaar. We lachen, we huilen. Een groot samenkomst van mooie harten en zielen.

7. We eten. Gezonde voeding. Zodat we niet alleen emotioneel gezonder naar huis gaan, maar ook fysiek.

8. We vieren feest. We lachen, zingen, en genieten.

9. We rechten onze rug. We ontdekken wie we zijn, en we gaan daarvoor staan. Geen angst meer, maar met een sterke innerlijke verbinding volle kracht vooruit.

Waar we dat doen

We doen dit in Gasselte. Bij mij, Jesse, op mijn landgoed nabij ’t Nije Hemelriek. Het landgoed heet “Jahomi”. We hebben een grote tent. En 3 tipi’s. Het gaat door ook als het regent en koud is. Want dit is onze dag van samenkomst in de natuur.

Landgoed Jahomi, Houtvester Jansenweg, Gasselte, Drenthe.

Navigeer naar ’t Nije Hemelriek en parkeer op de parkeerplaats bij ’t Nije Hemelriek.

Hoe we deze dag doen

Tijdens deze dag:

• Zal ik je meenemen op innerlijke reis

• Nemen we momenten van zelfreflectie in de natuur

• Zullen we (optioneel - vrije keuze) microdosen met “Shambala” een combinatie van twee planten uit de Amazone: Caapi en Bobinsana. Legaal, niet hallucinerend, maar diep verbindend.

• Zullen we een grote vuurceremonie doen

• Zullen we oude sjamanistische principes van heling toepassen

• Zullen we diepe vragen gaan stellen en beantwoorden: geen standaard personal development bullshit, maar het echte werk.

• Helen we onszelf op mentaal/emotioneel niveau en energetisch niveau.

• Zet je een stap om je oude lei schoon te maken

• Ga je met een grotere visie voor jezelf en je leven naar huis - als je je werk goed hebt gedaan en dat is wat je die dag wordt gegeven

Planning zaterdag 13 november

09.00u vrije inloop “Landgoed Jahomi” - Houtvester Jansenweg, Gasselte

Kom op tijd aan. Wandel door het bos. Kom tot rust.

09.30u ontvangst met wat te drinken. Zorg dat je 09.30u uiterlijk aanwezig bent.

09.55u Start event

Ochtendprogramma:

1. Awakening

2. Truth

Tijdens deze dag zullen we aan microdosing doen, met Shambala. Een product met twee legale, niet-hallucinerende planten uit de Amazone: Caapi en Bobinsana. Shambala wordt beschikbaar gesteld aan alle deelnemers.

14.00u Uitgebreide lunch. Wordt verzorgd. Eén maaltijd, deze lunch, is inbegrepen. Verbind met elkaar. Lig in de zon als het mooi weer is en schuil voor de regen in de grote tent of één van de 3 tipi’s als het regent. Het event gaat altijd door.

15.00u Middagprogramma

3. Silence

4. Vision

19.00u Grote vuurceremonie

20.00u Afsluiting en naar huis.

Maximum aantal deelnemers

Plek voor 50 mensen. Vol = Vol.

Inbegrepen in de prijs

• 1 ticket voor het gehele event

• 1 maaltijd (grote lunch) en drinken

• 1 flesje Shambala ter waarde van €39,99 - gratis voor alle deelnemers

De eerste. De enige deze zomer. Het begin van een grote nieuw reis.

Dit is de eerste editie van deze dag. Het is de enige deze zomer. Het is het begin van mijn grote visie voor dit landgoed en onze community. Deze eerste editie zal herinnerd worden. Wees erbij.

Heel jezelf.

Ken je waarheid.

Ontdek je grootsheid.

Leef je droom.

Ik zie je zaterdag 13 november vanaf 09.00u op Landgoed Jahomi, Gasselte, Drenthe.

Annuleringsbeleid: restitutie mogelijk tot 72 uur voor aanvang event.

Prijs: €199 euro (€ 49,- aanbetaling via Eventbrite, € 150,- cash aan de deur bij aanvang event)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landgoed Jahomi

Houtvester Jansenweg 6

9462 TB Gasselte

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Jesse van der Velde

Organisator van Becoming - Step into Greatness

Jesse van der Velde has been training with different shamans for the last 4 years. His path of working with the sacred plants started when a friend of him brought him to a Lakota tradition trained shaman, who had been holding sweatlodges and tipi ceremonies for more than 30 years. Jesse attended ceremonies with this shaman on an almost monthly basis. A year later, he attended the "Light Body School", founded by Alberto Villoldo, PhD, to train with the Q'ero Shamans from the High Andes in Peru.

He learned the practice of Shamanic Energy Medicine from the Q'ero Shamans, the last descendants of the Inca's. During this training, he received the 9 rites of the Munay-Ki, energetic initiations from the Q'ero. He has trained and joined ceremonies with different shamans from different traditions, like the Huni Kuin.

Jesse holds joyful but truthful ceremonies where the inner work is done, and where there's space for all people and emotions. Finding your connection within, being honest with what's happening and surrendering to the process is what's asked.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen