€ 30,69 – € 34,78

Bedankt voor alles | Philippe Geubels | 23 februari 2018

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Den Haag, World Forum

Churchillplein 10

2517 JW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Over Philippe


Met zijn debuutprogramma 'Droog' bereikte Philippe in Vlaanderen wat maar weinigen gegeven is: direct uitverkochte zalen. Hij is één van de drukst bezette mediafiguren van Vlaanderen. Een bliksemcarrière van deze Vlaamse vakkenvuller!

Zijn immense succes bleef niet onopgemerkt in Nederland; hij werd uitgenodigd om te spelen op het prestigieuze Amsterdam Comedy Festival. Zijn tweede Nederlandse optreden was de kolkende Julliet-tent op Lowlands.

Op TV brak Philippe door in het veelbekeken VRT-programma 'De slimste mens'. De AVRO ontdekte Philippe in de komische datingshow 'Mag ik u kussen?', waardoor hij ook in de Nederlandse versie een niet te missen verschijning werd.

De reacties op zijn tweede programma waren unaniem lovend!

"Steevast uitverkocht in Vlaanderen waagt Philippe nu zijn eerste stappen over de grens."

"In een theatertour met een speciaal voor Nederland samengesteld programma van alle hoogtepunten uit zijn shows, laat hij avond aan avond ook in Nederland uitverkochte theaters ontploffen. Zorg dat u deze droogkomische, innemende Vlaming -met zijn herkenbare lijzige stemgeluid- niet mist!"

Op 26 februari en 2 & 3 maart 2014 sloot Philippe zijn tournee van 'Made in Belgium' af in Koninklijk Theater Carré.

Voor de Nederlandse TV (BNN) maakte Philippe het programma 'Uitzonderlijk vervoer'. Daarin haalt Philippe bekende cabaretiers thuis op en brengt ze naar het theater. Philippe was taxichauffeur voor o.a. Paul de Leeuw, Jochem Myjer, Jandino, Bert Visscher en Samba Schutte.

Inmiddels is Philippe ook in Nederland een graag gezien mediagezicht. Momenteel is hij, naast Najib Amhali, vaste teamcaptain bij 'Het zijn net mensen' en in 'Beste kijkers' op RTL4 en tourt hij met zijn compleet uitverkochte show 'Bedankt voor alles' langs de Vlaamse en Nederlandse theaters.

In juni 2016 stond Philippe samen met zijn 'Gabbers' Roue Verveer, Jandino en Guido Weijers in de Ziggo Dome. Wegens groot succes werd er in juni 2017 een tweede reeks shows gegeven in de Ziggo Dome.Praktische informatie

De show start om 20:00 uur.

Het World Forum Theater is geopend vanaf 18:00 uur. Wij adviseren u om uiterlijk 20 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Het World Forum Theater is een cash loze locatie. U kunt overal met pin betalen.


Tickets

Rang 1: euro 33,- excl. servicekosten

Rang 2: euro 29,- excl. servicekosten

Rolstoeltickets: euro 33,- excl. servicekosten
* Rolstoeltickets zijn standaard beschikbaar per 2 tickets (1 rolstoel + 1 begeleider). Wilt u een enkel rolstoelticket aanschaffen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Route en bereikbaarheid

Bereikbaarheid met de auto

World Forum is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto.
Churchillplein 10, 2517 JW, Den Haag

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

World Forum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse tramhaltes.

Vanaf Den Haag Centraal Station (CS):
Tramlijn 1, uitstappen bij halte World Forum
Tramlijn 16, uitstappen bij halte Statenplein

Vanaf Den Haag Hollands Spoor (HS):
Tramlijn 1, uitstappen bij halte World Forum
Tramlijn 16, uitstappen bij halte Statenplein


Parkeren

World Forum beschikt over een ruime, eigen parkeergarage. De garage bevindt zich aangrenzend aan World Forum, zodat u direct op uw plaats van bestemming bent. De maximale doorrijhoogte van de garage bedraagt 2.00 meter.

Tarieven & betaalopties

Voor de parkeergarage gelden de volgende standaard tarieven:

Per uur € 3,75
Dagkaart (12 uur) € 14,00

Bij specifieke theatervoorstellingen kunnen deze tarieven afwijken. Bekijk hiervoor de pagina van de desbetreffende voorstelling op onze website.

Uitrijkaarten voor de garage zijn te verkrijgen via de front office van World Forum of u kunt betalen bij de betaalautomaten in de parkeergarage (betalen per uur) met pinpas of creditcard. Contant betalen behoort niet tot de mogelijkheden.

Download hier de parkeervoorwaarden van World Forum.

Mindervaliden parkeerplekken

World Forum beschikt in de parkeergarage over elf mindervaliden parkeerplekken. Van deze plekken kunt u gratis gebruik maken indien u in het bezit bent van een gehandicaptenkaart. Indien u deze kaart toont bij de front office ontvangt u een gratis uitrijkaart.

E-laadpunten

In de parkeergarage (deel A) van World Forum bevinden zich twee E-laadpunten voor elektrische auto’s. De vergoeding gaat d.m.v. het gebruik van een pasje van CIR, Centraal Interoperabiliteit Register. Het starttarief voor dit elektrisch tanken is € 0,50. De verdere kosten zijn € 0,30 per Kilo Watt Hour.

UIT-JE AUTO

World Forum is één van de locaties in Den Haag die meewerkt aan het initiatief UIT-JE AUTO. Bezoekers kunnen bij World Forum parkeren tijdens het zomerseizoen. Voor bezoekers die een dagje naar Scheveningen of Den Haag gaan, kan parkeren bij World Forum aantrekkelijk zijn. De zekerheid van een gereserveerde parkeerplaats geeft u rust en comfort. Met een online reservering van een taxi of HTM-dagkaart is het vervoer naar uw uiteindelijke bestemming compleet. Download de UIT-JE AUTO app voor de laatste up-date informatie omtrent de parkeermogelijkheden bij World Forum of bezoek de website http://www.uitjeauto.nl/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Den Haag, World Forum

Churchillplein 10

2517 JW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen