Gratis

Bedrijfsbezoek aan Virol B.V.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Virol B.V.

Haven Zuidzijde 21

9679 TD Scheemda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

VNO-NCW Noord nodigt u van harte uit voor het bedrijfsbezoek aan Virol B.V. in Scheemda op dinsdag 28 mei 2019.

Centraal thema bij dit bedrijfsbezoek is de arbeidsmarkt. Het zoeken en vinden van de juiste balans tussen people, planet en profit is het uitgangspunt bij dit mooie familiebedrijf. Dat moet in alle afdelingen van Virol geborgd zijn. Juist omdat het motto van deze afvalvewerker is: Alles heeft waarde.

Dit wordt niet alleen toegepast op de grondstoffen en materialen die ze inzamelen en verwerken, maar ook op de medewerkers: Iedereen heeft waarde.

Dat blijkt zeker uit de oprichting van hun Virol E-waste Academy, waar het bedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een praktijkopleiding met baangarantie biedt.

Virol is een familiebedrijf wat is opgericht in 1970, toen Rutgert Oldenburger (Senior) compagnon werd bij de Fa. van Iren, een klein oud-papierbedrijf in Winschoten. De naam Virol is dan ook een samenvoeging van die beide familienamen.

Het bedrijf richtte zich in het begin vooral op de inzameling van oud papier, maar groeide de afgelopen decennia uit tot een groot en breed recyclingconcern. Zo houdt het zich via de dochterondernemingen Virol Metaal, Virol E-waste, Reisswolf en Waste Paper Trade, tegenwoordig ook bezig met archiefvernietiging, archiefservice, het inzamelen, recyclen en verhandelen van metaal, elektronisch afval en de handel in papierafval, zowel regionaal, nationaal als internationaal.


Programma

14.30 uur Ontvangst

15.00 uur Opening door Nina Beswerda, bestuurslid VNO-NCW Groningen

15.10 uur Welkom en inleiding door Anneloes Oldenburger, verantwoordelijk
voor Virol E-Waste en de Virol E-Waste Acadamy

16.00 uur Rondleiding

17.00 uur Afsluiting met een hapje en drankje

18.00 uur Einde bijeenkomst


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Virol B.V.

Haven Zuidzijde 21

9679 TD Scheemda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen