Gratis
Bedrijfsbezoek Artisan Wines | 's Gravensande

Bedrijfsbezoek Artisan Wines | 's Gravensande

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Artisan Wines

Nobelstraat 6 BU6

2693 BC ’s-Gravenzande

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens de bedrijfsbezoeken nemen we een letterlijk een kijkje in een bedrijf. De ondernemer vertelt hoe hij/zij onderneemt met God.

Over dit evenement

Artisan Wines is gespecialiseerd in de import van Duitse, Franse en Italiaanse wijnen. Onze wijnen zijn afkomstig van kleinschalige producenten, veelal biologisch of biodynamisch gecertificeerd. Dit zijn stuk voor stuk natuurlijke wijnen en geen bulkproducten.

Artisan Wines betekent letterlijk vertaald “ambachtelijk” vandaar dat onze pay-off ook als volgt klinkt. Ontdek het ambacht in natuurlijke wijn!

Programma:

15.30: Inloop & registratie

16:00: Opening & voorstel rondje

16:10: Presentatie, rondleiding en wijnproeverij met snack.

17:00: Vragen & ruimte voor gebed

17.30: Borrel

18.00: Einde

Over de ondernemers

Pieter-Dirk kreeg de wijn bijna letterlijk met de paplepel naar binnen, want hij ging als kind al graag mee op wijnreis naar Duitsland. Desondanks koos hij voor een studie logistiek. Echter kon het wijnvirus hem niet loslaten. Hij ontwikkelde een sterke voorkeur voor authentieke, biologische wijnen. Pieter-Dirk is een perfectionist en is daarom altijd op zoek naar de mooiste parels. Soms wil hij nog wel eens de tijd vergeten, vooral als hij zich in een wijnkelder van een wijnboer bevindt…..

Daniël zorgt binnen het team voor strategische en inspirerende ideeën. Hij is een echte wijnliefhebber, maar heeft ook een passie voor whisky. Hij gaat altijd op zoek naar de natuurlijke, authentieke smaak in de wijn en heeft daarom een hekel aan gladde, commerciële wijnen die altijd hetzelfde smaken. Juist de nuances in natuurlijke wijnen zorgen ervoor dat elk glas weer een ontdekkingsreis is voor hem.

Klik hier voor meer info over Artisan Wines.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Artisan Wines

Nobelstraat 6 BU6

2693 BC ’s-Gravenzande

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen