Bedrijfsbezoek bij Cor Rijken Verpakkingen

Venster Acties

Bedrijfsbezoek bij Cor Rijken Verpakkingen

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Kanaal Zuid 288 7364 AJ Lieren Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beschrijving

Programma
15:00 uur Ontvangst
15:15 uur Welkomstwoord door de regiobesturen
15:30 uur Bedrijfsbezoek door de medewerkers
16:30 uur Het verhaal van ondernemer Cor Rijken
17:00 uur In gesprek over sociaal ondernemen o.l.v. Martine Schuijer,
projectleider 100.000 banen voor VNO-NCW en MKB
17:30 uur Netwerkborrel met informatiestands van stichting Leergeld en Apeldoorn ScoortCor Rijken Verpakkingen nodigt VNO-NCW Arnhem-Nijmegen en VNO-NCW Stedendriehoek uit voor een bedrijfsbezoek op donderdag 4 oktober 2018

Vanuit een kleine zolderkamer begon Cor Rijken in 1990 zijn bedrijf dat destijds was gericht op de agenturenhandel. Met een aanhanger achter de auto bezorgde hij zelf diverse soorten verpakkingen bij klanten in binnen- en buitenland. Vanaf het allereerste begin wilde hij een eerlijke en duurzame relatie met de klant opbouwen gebaseerd op vertrouwen. Nu de zolderkamer inmiddels verruild is voor een modern pand en de aanhanger voor een professioneel distributiesysteem, vormt vertrouwen nog steeds de basis van deze onderneming. Op 4 oktober zijn we vanaf 15.00 uur te gast bij Cor Rijken Verpakkingen voor een kijkje achter de schermen.

Sociaal ondernemen

Een sociale onderneming is een onderneming met een maatschappelijke missie. Tijdens de ledenbijeenkomst gaat Cor Rijken ook in op het belang van sociaal ondernemen voor zijn bedrijf en de betekenis hiervan voor zowel de organisatie als voor zijn medewerkers. Daarnaast gaan we aan tafel in gesprek over de voorbeelden uit de praktijk van een geslaagde match tussen werkgever en werknemer. Wat zijn de voordelen en waar is aanpassing nodig?

Meld je aan voor dit bedrijfsbezoek en neem een kijkje in de dagelijkse praktijk van dit mooie familiebedrijf!