Bedrijfsbezoek HEBO Kozijnen BV

Venster Acties

Bedrijfsbezoek HEBO Kozijnen BV

Bedrijfsbezoek HEBO Kozijnen BV

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

HEBO Kozijnen B.V. Het Assink 10 7496 CC Hengevelde Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Twente is natuurlijk meer dan Almelo, Hengelo en Enschede. De Twentse ondernemersgeest is ook in de minder grote kernen te vinden. Voor de eerstvolgende bijeenkomst van VNO-NCW Twente gaan we naar het pittoreske Hengevelde waar zich een werkelijk prachtige parel van de Twentse industrie herbergt; HEBO Kozijnen BV!

Op steenworp afstand van de A1 staat een hypermoderne, ‘state of the art’ fabriek voor zowel traditionele houten- als moderne kunststof kozijnen.

De kozijnen van HEBO worden prefab geleverd. Deze middag wordt je bijgepraat over de voordelen van prefab, voor zowel de leverancier als de klant.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor HEBO belangrijk en ook zet HEBO zich in voor het milieu. In de fabriek wordt er alles aan gedaan om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. De gebouwen worden daarom verwarmd met eigen afvalhout. Materialen worden zo efficiënt mogelijk gebruikt. Het restafval wordt gescheiden verzameld, zodat het kan worden hergebruikt. Waar mogelijk besparen en zo min mogelijk belasten!

Programma

16.30 uur inloop

17.00 uur welkom door Michel ten Hag, voorzitter VNO-NCW Twente

17.10 uur inspirerend verhaal door Norbert Kuipers, algemeen directeur HEBO

17.30 uur rondleiding

18.15 uur netwerkborrel

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor dit bedrijfsbezoek en dan zien we je op 23 maart in het Experience Centre van HEBO in Hengevelde.