Gratis

Meerdere data

Bedrijfsbezoek: Optima Cycles

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Optima Cycles B.V.

2 Beveland

1948 RA Beverwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bedrijfsbezoek: Optima Cycles

Over dit evenement

Optima Cycles ontwikkelt en produceert o.a. Dutch ID E-Bikes en Lovens bakfietsen. Sinds 2011 zijn zij gevestigd in Beverwijk, waar zij productontwikkeling, assemblage en verkoop van elektrische fietsen en bakfietsen verzorgen. Optima heeft een eigen fabriek in Taiwan, waardoor zij de mogelijkheid hebben om geheel eigen technieken en fietsen te ontwikkelen. In Beverwijk worden de Dutch ID en Lovens fietsen in elkaar gezet, maar ook Urban Arrow bakfietsen. In totaal zijn er op deze locatie vier moderne productiestraten die tegelijkertijd werken.

In de rondleiding krijgen we een kijkje achter de schermen van dit snelgroeiende bedrijf. Neem samen met ons een kijkje in de toekomst van transport!

Gedurende de dag zijn er drie rondleidingen: van 11.00-12.00 uur, van 12.30-13.30 uur en van 14.00-15.00 uur. Tijdens het reserveren van je kaartje kan je aangeven op welk tijdstip je deel wil nemen.

Minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator Week van de Industriecultuur.nl

Organisator van Bedrijfsbezoek: Optima Cycles

Industriecultuur.nl streeft er naar om de culturele beleving van industrieel erfgoed en de hedendaagse maakindustrie in het Noordzeekanaalgebied te versterken en hiermee de  industriecultuur binnen dit gebied beleefbaar en zichtbaar te maken. In opdracht van diverse gemeenten en de provincie Noord-Holland belichten wij het bijzondere industriële cultuurlandschap van het Noordzeekanaalgebied middels culturele en educatieve activiteiten. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen