Gratis

Bedrijfsbezoek Oxycom Fresh Air BV, Raalte

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oxycom

Kaagstraat 31

8102 GZ Raalte

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bedrijfsbezoek VNO-NCW regio Zwolle: Oxycom Fresh Air BV

Over dit evenement

Wij zijn blij weer fysieke bijeenkomsten te kunnen organiseren! Uiteraard houden we ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM.

Programma

  • 15.30 - 15.45 uur Ontvangst
  • 15.45 - 16.00 uur Welkom door Laurens de Lange en update actuele ontwikkelingen in de regio
  • 16.00 - 16.45 uur Gastheer Kor Foekens neemt ons mee in de wereld van naturel airconditioning
  • 16.45 - 18.00 uur Rondleiding
  • 18.00 - 18.30 uur Informele afsluiting

De zomers in Nederland kennen steeds vaker hittegolven, waardoor voor o.a. bedrijven het beïnvloeden van het binnenklimaat een groter punt van aandacht wordt. Daarnaast blijkt uit steeds meer onderzoeken dat goede ventilatie, filtratie en luchtvochtigheid de verspreiding van ziekteverwekkers zoals het Coronavirus verminderen. Maar hoe doe je dit op een effectieve, duurzame en energiezuinige manier?

We nodigen je graag uit om op donderdag 24 september Oxycom Fresh Air BV in Raalte te bezoeken. Onze gastheer is Kor Foekens, commercieel directeur. Hij vertelt ons graag meer over de techniek achter natuurlijke koeling, de mogelijkheden en kansen die dit biedt en hoe dit toepasbaar is.

Het Overijsselse bedrijf Oxycom Fresh Air ontwikkelt luchtbehandelingssystemen op basis van een gepatenteerde koelingstechnologie. De producten maken gebruik van waterverdamping om een schoon, natuurlijk en comfortabel klimaat in industriële, commerciële en residentiële gebouwen te beheersen. De systemen zijn in staat om het energieverbruik in gebouwen en de CO2-uitstoot drastisch te verminderen. Ze zijn tot 80% energiezuiniger dan traditionele airco’s. Vanuit Raalte is Oxycom met een hecht team van 35 mensen met name actief in het Midden-Oosten en Europa.

We ontmoeten je graag op donderdag 24 september aanstaande!

Hartelijke groet,

Laurens de Lange, voorzitter VNO-NCW regio Zwolle

Auke Oosterhoff, regiomanager VNO-NCW regio Zwolle

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Bij overtekening wordt een reservelijst gemaakt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oxycom

Kaagstraat 31

8102 GZ Raalte

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen