Bedrijfsbezoek  Van den Brink Metaalbewerkingsbedrijf | Harderwijk

Venster Acties

Bedrijfsbezoek Van den Brink Metaalbewerkingsbedrijf | Harderwijk

Regelmatig bezoeken we binnen CBMC bedrijven van mede christen-ondernemers om te ontdekken hoe ze hun geloof handen en voeten geven.

Door CBMC Nederland

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 20 apr. 2023 17:00 - 18:30 CEST

Locatie

Van den Brink Metaalbewerkingsbedrijf B.V. 3 Nobelstraat 3846 CE Harderwijk Netherlands

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

CBMC Bedrijfsbezoek Van den Brink Metaalbewerkingsbedrijf

We bezoeken regelmatig bedrijven van CBMC-ers om te ontdekken hoe ze hun geloof handen en voeten geven. Want hoe maak je het Koninkrijk van God nu werkelijk zichtbaar via je onderneming?

Laat je inspireren en ga met ons mee op bezoek. Ontmoet collega-ondernemers en ga in gesprek over ondernemerschap en christen zijn.

Dit keer zijn we van harte welkom bij CBMC’er Klaas Roos. Hij is directeur van Van den Brink metaalbewerkingsbedrijf in Harderwijk.

Programma

17:00 uur inloop met koffie/thee/drankje/hapje

17:30 uur opening & voorstel ronde

17:45 uur presentatie bedrijf + aansluitend rondleiding

18:30 uur na praten met hapje/drankje.

Over het bedrijf

Van den Brink Metaalbewerkingsbedrijf levert en monteert staalconstructies, trappen, hekwerken en bordessen. 80% van de klanten zijn aannemers.

Van den Brink werkt op een flexibele manier met onbuigzaam materiaal. Ze nemen de zorgen van de klant over door het gekochte product snel en compleet te leveren, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. In Harderwijk gefabriceerd, overal gemonteerd.

Kernwaarden van het bedrijf: kwaliteit, snelheid, compleetheid en flexibiliteit

Over de ondernemer

Klaas Roos is sinds 2010 directeur van Van den Brink metaalbewerkingsbedrijf BV. Hij heeft twee zonen en twee dochters. waarvan de oudste inmiddels op kamers woont. Sinds twee jaar is hij aangesloten bij CBMC en is hij teamleider van het CBMC team in Harderwijk. Zijn motto is ‘bid en werk’. In zijn vrije tijd doet hij aan racefietsen, mountainbiken, klussen en motorrijden.

Over de organisator

Georganiseerd door
CBMC Nederland

CBMC is een missionaire beweging van en voor ondernemers en zakenmensen in Nederland. CBMC wil zakenmensen helpen Jezus Christus te vinden, te volgen en te verkondigen. CBMC Nederland is verbonden met CBMC International en Europartners.

Gratis