Bedrijfsbezoek VB-Airsuspension

Venster Acties

Bedrijfsbezoek VB-Airsuspension

Een kijkje achter de schermen bij VB-Airsuspension

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

VB-Airsuspension B.V. 3 Frankenweg 7051 HV Varsseveld Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Na ruim anderhalf jaar zijn we blij je weer te kunnen uitnodigen voor een kijkje achter de schermen bij een van onze leden. Op woensdag 27 oktober zijn we te gast bij VB-Airsuspension in Varsseveld.

Als een snelgroeiend en toonaangevend bedrijf wil VB-Airsuspension dat al hun klanten over de hele wereld profiteren van hoogwaardige luchtveersystemen. De innovatieve luchtveersystemen en veeraanpassingen zorgen voor meer comfort, beter rijgedrag en meer veiligheid.

Met behulp van een gemotiveerd – en steeds verder groeiend – team, ontwikkelt en bouwt het bedrijf al 28 jaar veeraanpassingen en diverse luchtveersystemen voor lichte bedrijfswagens, ambulances, autotransporters, campers, 4x4-voertuigen, voertuigen die toegankelijk zijn voor rolstoelrijders en autonome voertuigen.

VB-Airsuspension produceert als een van de weinige Europese fabrikanten een zo breed mogelijk pakket aan diverse (veer)oplossingen voor vrijwel iedere toepassing.

Innovatie

Innovatie is een van de passies van VB-Airsuspension. Deze avond vertellen Gerald Molenveld (General Manager), Sander Dusseldorp (General Sales & Marketing Manager) en Coen Dieker (Engineering Manager) je hier alle ins en outs over. Ook delen zij hun succesvolle sales- en marketingstrategie. Daarna neemt Alma Buitenhuis, Client Partner van FranklinCovey Benelux, je nog mee in de materie van sociale duurzame innovatie.

Ben jij benieuwd welk verschil een (lucht)veersysteem kan maken en hoe VB-Airsuspension hier toonaangevend leverancier in is én wil blijven? Meld je dan aan via de aanmeldknop. We zien je graag op 27 oktober in Varsseveld.