€ 2.999 – € 3.188

Bedrijfskunde voor juristen | Nyenrode Amsterdam | Start: 3 november 2021

Venster Acties en details

Vanaf € 2.999

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit

Keizersgracht 285

1016 ED Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Waaraan dient juridisch advies anno 2021 te voldoen? Allereerst moet het juridisch waterdicht zijn maar u kunt als jurist niet langer alleen

Over dit evenement

Waaraan dient juridisch advies anno 2021 te voldoen? Allereerst moet het juridisch waterdicht zijn maar u kunt als jurist niet langer alleen oog hebben voor de juridische inhoud. Het is steeds belangrijker uw advies aansluit bij het (veranderende) speelveld van uw organisatie of dat van uw cliënt. Ook dient u te bewijzen dat u op strategisch niveau van toegevoegde waarde bent, commercieel en bedrijfseconomisch inzicht hebt en een effectief leider bent.

In samenwerking met Nyenrode Business Universiteit heeft IIR deze 7-daagse collegereeks speciaal voor juristen ontworpen. De collegereeks bevat de belangrijkste MBA-vakken om uw juridische vak optimaal te kunnen uitoefenen.

Delen met vrienden

Locatie

Nyenrode Business Universiteit

Keizersgracht 285

1016 ED Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator IIR

Organisator van Bedrijfskunde voor juristen | Nyenrode Amsterdam | Start: 3 november 2021

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen