€ 2.499

Bedrijfskunde voor privacy | Nyenrode Breukelen | November 2021

Venster Acties en details

€ 2.499

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit

Keizersgracht 285

1016 ED Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Nieuwe innovaties, verdienmodellen, concurrenten en technologie raken vrijwel altijd persoonsgegevens. Daarmee zijn de privacyvraagstukken,

Over dit evenement

Nieuwe innovaties, verdienmodellen, concurrenten en technologie raken vrijwel altijd persoonsgegevens. Daarmee zijn de privacyvraagstukken, en daarmee ook de leiderschapsvraagstukken, echt anders dan vroeger. Als privacy professional moet u open, alert en bij de tijd zijn.

Ook in de interne organisatie bereikt uw rol een nieuwe fase. Naast juridische kennis van de AVG, dient u uw organisatie op te voeden en te controleren als het gaat om privacy en het omgaan met data. Heeft u voldoende kennis en inzicht om uw rol goed op te pakken en uit te dragen? Hoe zorgt u dat uw beleid voldoende draagvlak heeft, niet alleen op de werkvloer, maar vooral ook in de bestuurskamer? Hoe neemt u bestuur en directie mee in uw verhaal?

Een stevige bagage aan organisatiekennis gaat u hierbij helpen. In samenwerking met Nyenrode Business Universiteit heeft IIR deze 6-daagse reeks speciaal voor privacy professionals ontworpen. Door het volgen van deze MBA-vakken koppelt u uw privacydoelen aan de strategische doeleinden van uw organisatie en formuleert u een antwoord op de veranderende privacyvraagstukken in de maatschappij.

Delen met vrienden

Locatie

Nyenrode Business Universiteit

Keizersgracht 285

1016 ED Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator IIR

Organisator van Bedrijfskunde voor privacy | Nyenrode Breukelen | November 2021

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen