€ 120,75 – € 171,08

Bedrijfsparticipatie op de nieuwe manier - CompanyLedger

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BIC de Gasfabriek

6b Zutphenseweg

7418 AJ Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Overweegt u als ondernemer om uw medewerkers te laten participeren in uw bedrijf?
Of hebben wellicht meerdere ‘kleinere’ externe partijen interesse om te investeren, maar heeft u geen behoefte , tijd, en (financiële) mogelijkheden om uitgebreide campagnes te starten, dan wel onnodige advocaat, - en of notariskosten te maken?


Dan is de Blockchaintechnologie voor u wellicht de juiste tool om dit probleem op te lossen. Geïnteresseerd? Bestel dan snel uw kaarten voor de aankomende lezing; Bedrijfsparticipatie op de nieuwe manier, waar u meer over dit onderwerp te weten zal komen en al uw vragen beantwoord kunnen worden.
IN SAMENWERKING MET:De Blockchaintechnologie zorgt voor een nieuwe digitale revolutie. Met CompanyLedger kunt u flexibel delen van uw onderneming overdragen op de Blockchain, zonder hierbij zeggenschap te verliezen. Maak uw bedrijf slagvaardig en liquide. CompanyLedger biedt mogelijkheden om eenvoudig werknemers te laten participeren of gefaseerde bedrijfsparticipatie te realiseren.

Tijdens deze lezing zal het gaan over het huidige process van bedrijfsparticipatie (en de pijnpunten daarbij), een introductie in Blockchaintechnologie en hoe Blockchaintechnologie de pijnpunten in het process van bedrijfsparticipatie kan verhelpen.


Programma

De middag bestaat uit een aantal verschillende presentaties. Vanaf 15.30 uur is de inloop en vanaf 16.00 uur zullen de presentaties beginnen. De presentaties zullen gaan over de huidige knelpunten van het laten participeren van medewerkers, hoe een Blockchainplatform deze knelpunten kan verhelpen (en hoe dit platform werkt) en een ondernemer die middels CompanyLedger al (internationaal) anderen laat participeren in het bedrijf.

Bestel snel uw kaarten, want OP=OPDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BIC de Gasfabriek

6b Zutphenseweg

7418 AJ Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen