Gratis

Bedrijfspresentatie AdResults

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rengerslaan 8

Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

AdResults is hèt full service strategisch online marketing bureau dat haar dienstverlening heeft afgestemd op de top 500 adverteerders in de Benelux: genomineerd FD Gazelle, Deloitte Fast 50 & Google Premier Partner. Kwaliteit, betrokkenheid, passie en enthousiasme voor online marketing en afspraken nakomen: zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Dat is ons motto!

Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van! Alle consultants van AdResults hebben een passie voor online marketing. Onze gezamenlijke jarenlange online marketing ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij weten waar Abraham de mosterd haalt. En vooral: hoe het nog beter kan. Deze ervaring zorgt ervoor dat AdResults de zaken graag anders aanpakt. Onze kennis, expertise en betrokkenheid laten wij terug laten komen in de resultaten van onze klanten. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Eerlijk en oprecht, enthousiast en betrokken, zo kun je onze aanpak het beste omschrijven. Om de beste dienstverlening op het gebied van online marketing te kunnen bieden, weten wij wat onze klanten belangrijk vinden.

Een samenwerking met AdResults kenmerkt zich door betrokkenheid en het delen van kennis: echt samenwerken en verweven zijn met de business van onze klanten. Om online marketing op een juiste manier te kunnen inzetten spelen kennis over de producten en diensten, eventuele retour-percentages, marges op productgroepen en andere factoren een grote rol. Door een continue optimalisatie kunnen we online marketing steeds efficiënter inzetten. Online marketing optimaliseren, kennisdeling, het implementeren van nieuwe mogelijkheden en veelvuldig contact met de klant spelen daarbij een sleutelrol. Kwaliteit is hierbij het kernwoord.

De dienstverlening van AdResults is gericht op het verbeteren van de websites van klanten en het behalen van meer rendement uit advertentiecampagnes. Aansturing door middel van Google Analytics is daarbij van groot belang. Onze focus binnen online marketing ligt op consultancy voor search advertising (Google Adwords en BingAds), social media advertising (o.a. Facebook & Instagram), website optimalisatie (SEO en site speed), data feed management en affiliate marketing.

AdResults biedt meerdere keren per jaar een Traineeship aan. Ambitieuze, enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde starters/studenten die recent een HBO of WO opleiding hebben afgerond leiden wij op. Wij zullen je opleiden om één van de beste online marketeers van Nederland te worden. Het Traineeship duurt minimaal zes maanden, waarbij wij jou gaan opleiden op het gebied van search advertising (SEA), Google Adwords, Bing Ads, website optimalisatie (SEO), social media marketing (Facebook & Instagram), Google Analytics, feed management, affiliate marketing en display advertising. Na het afronden van het Traineeship zal je opgeleid zijn tot een volwaardig online marketeer en kun jij, afhankelijk van jouw inzet en kwaliteiten, verantwoordelijk worden voor het campagnemanagement van klanten van AdResults!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rengerslaan 8

Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen