€ 87,50 – € 124,99
Beeldbekwaam in het Onderwijs 2022

Beeldbekwaam in het Onderwijs 2022

Venster Acties en details

Vanaf € 87,50

Datum en tijd

Locatie

Eye Filmmuseum

1 IJpromenade

1031 KT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Seminar over beeld- en filmeducatie, speciaal voor lerarenopleiders

Over dit evenement

Op woensdag 2 november 2022 organiseert Netwerk Filmeducatie samen met diverse lerarenopleidingen de tweede editie van Beeldbekwaam in het Onderwijs: hét seminar dat lerarenopleiders inspireert om een nieuwe generatie leraren bewust om te laten gaan met beeld in het onderwijs.

Vroege vogelkaarten

Voor wie film spreekt gaat de wereld open! Film is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Het is de taal waarmee kinderen en jongeren opgroeien. Help je studenten om hun lesstof te verlevendigen en betekenis te geven aan de beelden die leerlingen dagelijks omringen. Geef je op voor het grootste seminar over film- en beeldeducatie in het onderwijs. Vroege vogelkaarten koop je nu voor € 87,50.

Film in je vak

Laat je inspireren door vakgenoten van o.a. Fontys Hogescholen, Hogeschool Leiden en Universiteit van Amsterdam die reeds filmeducatiemodules en- minoren aanbieden binnen hun lerarenopleiding. Leer samen met filmmakers film analyseren, maken en bespreken. In drie workshoprondes ervaar je hoe je film bewust inzet binnen jouw vakgebied, in het primair onderwijs en op het vo en mbo: van aardrijkskunde tot wiskunde en alle vakken daar tussen in.

Breng abstracte concepten dichtbij met film, ontdek de kracht van het benoemen wat je ziet en stimuleer meningsvorming. Ga ook zelf aan de slag met een green screen in de studio van Eye. Het complete programma met line-up is maandag 13 juni bekend.

Kaarten & korting

Het seminar vindt plaats op woensdag 2 november van 09.30-17.30 uur in Eye Filmmuseum te Amsterdam.

  • Regulier | € 125
  • Early bird | t/m 12 juni | 30% korting | € 87,50
  • Samenwerkingspartner | 20% korting | € 100

Je kaartje (incl BTW) is inclusief een gezamenlijke keynote, de keuze uit zestien inhoudelijke workshops met bijbehorende materialen, een vegetarische lunch, koffie, thee, fris en een gezellige borrel na afloop waar je al je collega’s kunt ontmoeten.

Heb je een kortingscode voor dit event ontvangen? Klik eerst op 'Tickets' en daarna op 'Promotiecode invoeren'. Vul hier de code in en klik dan op 'Toepassen.' De korting verschijnt vanzelf. Klik vervolgens op 'Bestellen.' Early birds benaderen wij na 12 juni (als de volledige line-up bekend is) met de vraag hun favoriete workshops te kiezen uit het programma.

Programmapartners

Netwerk Filmeducatie ontwikkelt het programma van dit seminar voor lerarenopleiders samen met Fontys Hogescholen, Hogeschool Leiden, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Universiteit van Amsterdam en diverse leden van Netwerk Filmeducatie.

Over de organisatie

Netwerk Filmeducatie is een bevlogen netwerk van 300 lerarenopleiders, docenten, leerkrachten, producenten, makers, distributeurs, theaters, festivals, onderwijsinstellingen, koepelorganisaties en filmhubs. Samen bundelen we onze expertise om filmeducatie te verbeteren en te verankeren in het onderwijs.

Met de grootste filmdatabase voor het onderwijs, workshops, (na)scholing, seminars en netwerk-events zijn we er voor leraren van vandaag én morgen. Het netwerk wordt gecoördineerd door Eye Filmmuseum en gefinancierd vanuit het ministerie van OCW. Meer informatie? Mail gauw: netwerkfilmeducatie@eyefilm.nl

Afbeelding van Beeldbekwaam in het Onderwijs 2022

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen