Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Klamper

kop Reigersbergenweg

aan de Bezuidenhoutseweg

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ontdek de architectuur én de bijzondere beelden die de Haagse wijk Mariahoeve rijk is. Activiteit voor volwassenen.

Over dit evenement

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Met vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, u bent van harte welkom!

Blik op beelden

In de beginjaren ’60 was Mariahoeve zeer gewild en succesvol en voldeed aan de opvang van de bevolkingsexplosie. Hoe is dat na ruim 60 jaar? Nicole Mekel (Natuurlijk Nicole) neemt u mee langs de vele beelden van internationaal gerenommeerde kunstenaars die in deze wijk aan de rand van Den Haag hun bestemming hebben gevonden. Wat vindt u van deze beelden? Via een scoreformulier kunt u cijfers geven. Ondertussen kunt u genieten van beeldende hapjes! Uiteindelijk kiezen we gezamenlijk het mooiste beeld van Mariahoeve.

De wandeling start om 10.00 uur bij het beeld De Klamper van Jan de Baat, op de kop van de Reigersbergenweg aan de Bezuidenhoutseweg.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Klamper

kop Reigersbergenweg

aan de Bezuidenhoutseweg

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen