€ 16,49 – € 24,49

B.E.E.T.S. & T.H.A.L.I.A.: Koningsdag 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Undercurrent

Papaverweg 265

1032 KJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lieve vrinden, vrindinnen, sletten en sletinnen,

Al 25 jaar lang zorgen B.E.E.T.S. & T.H.A.L.I.A. voor het gezelligste feestje ter ere van Beatrix en Willem. Het feest verplaatste van de Keizersgracht naar de Amstelhoek om zich vervolgens te nestelen op het geliefde Westerdoksplein. Het bleek een gouden formule en een kwart eeuw later wordt deze succesvolle traditie nog steeds voortgezet. Door de massale opkomst afgelopen jaren zijn we uit onze voegen gebarsten en daarom kunnen we met trots mededelen dat we naar de overkant van het water zullen verhuizen! We mogen dit jaar de bloemetjes buiten gaan zetten op het terrein van Undercurrent aan het IJ. Door middel van hekken en kaartverkoop kan het eindelijk weer het exclusieve feest worden dat het jaren geleden was: van vrienden, voor vrienden. Dit betekent wel dat er een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar is.

Aangezien deze editie op ons eigen terrein zal zijn, kunnen we alles zo regelen dat iedereen op zijn wenken bediend zal worden. Dit betekent o.a. meer ruimte, sterkies, 2 stages, lekkerdere foodstands en een beter geluidssysteem. Want het belangrijkste is natuurlijk dat de lekkerste, gekste en flamboyantste beats weer door de speakers zullen knallen!

Kortom, verwacht veel van onze 25ste verjaardag. De kaartverkoop zal op 21 februari om 15:00 uur starten. Stay tuned!

BOEKMAUW

P.S. Dé afterparty zal ook plaatsvinden in de Undercurrent.

▬▬ INFO ▬▬
Leeftijd: 18+
Tijd: 13:30 tot 20:00
Locatie: Undercurrent, Amsterdam (boten kunnen worden aangemeerd bij Undercurrent en met de pont ben je in 5 minuten op centraal)
Kluisjes aanwezig

▬▬ LINE-UP ▬▬
TBA

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Undercurrent

Papaverweg 265

1032 KJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen