Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Beginnerscursus Google Analytics

Yoram Roemersma

Woensdag 9 mei 2018 van 15:00 tot 17:00 (CEST)

Beginnerscursus Google Analytics

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Ticket Beginnerscursus Google Analytics 7 Tickets 9 mei 2018 € 150,00 € 0,00 € 31,50

Deel Beginnerscursus Google Analytics

Evenementdetails

Tegenwoordig is er ongelofelijk veel informatie beschikbaar over online marketing maar het schort nog weleens aan betrouwbare, objectieve informatie over dit alles.

Mede daarom organiseren wij regelmatig kennissessies waarbij we een actueel thema centraal stellen en de diepte ingaan op de praktische toepassing voor de organisaties van de deelnemers. Tijdens deze sessies gaan we op laagdrempelige wijze met abstracte en geavanceerde stof om.

Dit keer hebben we een sessie gepland met daarin de basics van Google Analytics. Misschien wel de belangrijkste tool bij het doormeten van online resultaat. Doet u mee? Geef dan uw deelname door via telefoon ( 030 – 2072 062 ) of via de e-mail: info@xyms.nl!


Voor wie?

Deze sessies zijn toegankelijk voor ondernemers, directeuren, managers, medewerkers en teams van organisaties die meer rendement willen halen uit hun marketingeuro.

Werkwijze

Ruim van tevoren krijgt iedere deelnemer huiswerk. Deze vragen behandelen we tijdens de sessie om ervoor te zorgen dat deelnemers de volgende dag gelijk aan de slag kunnen.

Investering

De sessies duren zo’n twee á drie uur en zijn doorgaans op ons hoofdkantoor in Houten. Iedere deelnemer betaalt 150 euro exclusief btw voor zijn deelname. Dit bedrag wordt in de week van het event gefactureerd.

Maatwerk
Uiteraard maken we ook trainingen, cursussen en workshops op maat. We komen desgewenst op locatie en trainen managementteams, marketingafdelingen of medewerkers.
Heb je vragen over Beginnerscursus Google Analytics? Neem contact op met Yoram Roemersma

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Hoofdkantoor XYMS
Lange Schaft 13a-2
3991 AP Houten
Nederland

Woensdag 9 mei 2018 van 15:00 tot 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen
Beginnerscursus Google Analytics
Evenementen in Houten

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.