Behavioural Design Fest 2022

Behavioural Design Fest 2022

Venster Acties en details

€ 295 – € 495

Datum en tijd

Locatie

Pakhuis de Zwijger

Piet Heinkade 179

1019 HC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Het event om meer te weten te komen over de positieve effecten van Behavioural Design. Met een diverse line-up aan sprekers.

Over dit evenement

SUE| Behavioural Design organiseert op vrijdag 30 september 2022 de vierde editie van Behavioural Design Fest. Het event voor iedereen die nieuwsgierig is naar Behavioural Design en en hoe dit is toe te passen in de praktijk. Laat je inspireren door de positieve effecten van gedragsverandering uit verschillende hoeken. Luister naar sprekers uit verschillende vakgebieden hoe vertrekken vanuit de menselijke psychologie tot opmerkelijke en vernieuwende oplossingen kan leiden.

Het moment om weer geïnspireerd te worden door diverse sprekers over de positieve effecten van gedragsverandering. Om dit op een eerlijke manier toe te passen in de praktijk zodat iedereen er beter van wordt; jij, maar ook je collega’s, klanten, vrienden en familie.

De tickets zijn inclusief drankjes, een lekkere lunch en toegang tot het hele dagprogramma. Meer info op: https://suebehaviouraldesign.com/behavioural-design-fest-2022/

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

De bereikbaarheid van Pakhuis de Zwijger is optimaal. Met de auto ligt Pakhuis de Zwijger op nog geen vijf minuten van de Amsterdamse A10 Ring Noord (afslag S116) en de Piet Heintunnel (afslag S114 Zeeburg/Artis).

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Amsterdam Centraal Station pak je tram 26 richting IJburg, en stap je uit bij halte Kattenburgerstraat.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kunt mailen naar julia@sueamsterdam.com

 

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Dit hoeft niet als je je ticket hebt gedownload op je telefoon.

 

Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?

Ja, zolang je een bewijsje hebt dat de koper van het ticket het ticket aan jou heeft overgedragen.

 

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen