Behind The Business | Niels Hoeksta | The Bakery & Tosti Club | Leeuwarden

Venster Acties

Behind The Business | Niels Hoeksta | The Bakery & Tosti Club | Leeuwarden

Niels heeft niet één, maar twéé bedrijven: The Bakery en De Tosti Club. Hij deelt zijn ondernemersverhaal!

Door Center for Entrepreneurship

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op di. 18 apr. 2023 16:00 CEST

Locatie

Rengerslaan 8 8 Rengerslaan 8917 DD Leeuwarden Netherlands

Over dit evenement

  • 1 uur
  • eTicket voor mobiel

*This event will be in Dutch.

Het event vind plaats in lokaal R8 - 1.53

Niels Hoekstra is 37 jaar jong en is sinds 2008 zelfstandig ondernemer. Niels heeft niet één, maar twéé bedrijven!

The Tosti Club is een franchise onderneming waar je gezellig kunt ontbijten, lunchen of een snelle hap kunt halen aan het einde van de dag. Brood is de basis voor een lekkere tosti; 18 mm dik gesneden brood, gebakken in de pan met boter.

The Bakery is een hippe stadsbakkerij in de binnenstad van Leeuwarden, én het is het pand naast The Tosti Club. Super handig! Toen dit pand vrij kwam, heeft Niels dit pand erbij getrokken om The Bakery te starten. The Bakery is niet alleen een plaats om te eten, het is een beleving. Niels zijn droom is om franchise te starten met The Bakery zodat mensen door heel Nederland kunnen genieten van dit concept.

Wie is Niels Hoekstra?

Niels heeft vele dingen geprobeerd in het ondernemerschap. Van ICT tot excursies organiseren en van lunch zaak tot volwaardig restaurant. Niels heeft veel mee gemaakt, een recessie (wat een grote impact had op zijn bedrijf), Niels is ziek geweest, de covid periode en een faillissement.

Hiervan heeft hij veel geleerd, ondanks dat het niet leuk is. Wil je weten hoe zijn avontuur is begonnen en hoe het nu gaat. Kom dan naar deze Behind The Business!

Op jonge leeftijd een onderneming beginnen, vallen en weer opstaan, van kansen tot werkelijkheid, Niels neemt je mee in het verhaal langs alle ups en downs, alle uitdagingen, mooie momenten en minder mooie momenten van het ondernemerschap.

Uitdagingen zijn kansen. Niels vertelt tevens wat de toekomstvisie is van beide bedrijven.

Over de organisator

Georganiseerd door
Center for Entrepreneurship

English below

Het Center for Entrepreneurship is voor en door NHL Stenden. Wij helpen jou met ondernemen tijdens en naast je studie. Tijdens onze evenementen en workshops vergroot je kennis en netwerk!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Center for Entrepreneurship is for and by NHL Stenden. We help you with entrepreneurship during and in addition to your studies. During our events and workshops you can expand your knowledge and network!